Vet i hundan

Ibland undrar man hur folk fungerar. Men ibland är frågan om man ska undra överhuvudtaget eller bara släppa det helt och gå vidare. Och jag funderar på om jag inte ska gå vidare.

J är ute och ränner, jag är ensam hemma. Och jag trivs hur bra som helst med det, oavsett vad andra må tro. Trots att det är lördag. Att förutspå andras känslor kan vara farligt.

Fira

Nu är jag äntligen av med lägenheten! Fast det var lite vemodigt, när jag gick omkring där i den helt tomma lägenheten kom känslorna tillbaka från när jag flyttade in. Det var min första helt egna lägenhet, stod helt själv för första gången. Nu är den tiden över. Jag vet ju inte hur framtiden ser ut, kanske har jag en egen lägenhet någon gång igen, men det blir ju aldrig min första. Och det är en fin lägenhet.

Jag ville fira iaf, trots att jag var helt utmattad efter allt. Så det blev till att köpa kläder=) Äntligen har man råd att göra det igen. Blev en del, är så nöjd så. Har fått upp ångan dock, skulle lätt kunna köpa mer! Men det får bli till nästa månad. Har ju en hel garderob att fylla upp/byta ut nu efter att ha gått ner 15 kg=)

Skulle egentligen träffat tjejerna ikväll, men det ändrades till nästa fredag. Så nu ska jag vila ut!

Listor är bra

Det hjälpte att göra en lista imorse. Fast den blev en mil lång så kände jag mig mer och mer lugn ju mer jag skrev. Den kom till nytta sen också. Vilken tur att mamma hjälpte mig, jag hade aldrig blivit klar annars. Ja, jag har lärt mig av mina misstag nu iaf, aldrig så här ute i sista minuten igen.

Nu har jag bara kylskåp och ugnen kvar, sen är jag klar. Flyttaf och färdig. Frågan är bara nu om det ens är lönt att packa upp mina lådor. Återstår att se.

Stressad till max

Jag är verkligen stressad nu. Så stressad att jag har halsbränna värre än någonsin och ligger och svettas om natten när jag tänker på allt som måste göras idag. Jag skulle haft bilen, hade underlättat så mycket. Men J jobbar, så inte mycket att göra åt det. Bra att han jobbar, kommer att gå finfint tror jag.

Först ska jag hem till Annette och passa Viktor några timmar, men måste ta tåget senast tio över ett. Är egentligen för sent redan det, men jag kan inte åka tidigare. Tar tåget till Landskrona, möter upp mamma där som är snäll och ställer upp och hjälper mig med städningen. Väl där måste jag städa färdigt, och kommer hela tiden på saker som ska slängas och sånt, vi glömde ju speglarna så jag måste skruva ner dem...sen kom jag på kartongerna i källaren...*suck* Listan är oändlig. Tror jag ska skriva ner allt som ska göras, så slipper jag gå och tänka på det hela tiden.

Imorgon klockan ett lämnar jag nycklarna iaf! Sen är det hela över!! SOM jag längtar till det.

Lite roligt

Patrik skrev till mig på facebook ikväll, det är lite roligt faktiskt tycker jag. Det har han gjort förut, kul att man kan vara vänner trots allt! Det är en jättetrevlig kille, som blir 25 imorgon=) Ännu en som joinar klubben hehe. Min tur nästa!

Inte alls bra

Min mage är verkligen inte bra. Har väldigt svårt att återhämta mig från magsjukan jag hade. Måste bero på mitt magbråck, för alla andra som blivit sjuka är bra nu. Idag trodde jag att jag skulle spy igen så illa jag mådde. Kan inte äta för att jag inte har aptit och trycker i mig saker ändå för jag blir så svag, vilket resulterar i att magen inte kan smälta det och jag sväller och mår illa och kan inte ens dricka vatten för det säger stopp. Och sen är det inte bra andra hållet heller men det behöver vi inte ta här=P.

Detta har lett till att jag inte fått pluggat ett smack idag. Inte alls bra! Har seminarium på fredag och tenta nästa vecka. Och jag som måste städa också...Det får gå först eftersom jag måste ju lämna tillbaka nycklarna, så får jag plugga när jag får tid till det. Imorgon blir det ju heldag med städningen, är jag effektiv kan jag ju alltid hoppas att jag blir helt klar, men det är väl önsketänkande. Får göra mitt bästa helt enkelt.

Nu är Callie hemma igen! Har saknat henne, fast det var rätt skönt att slippa tänka på henne dessa dagarna, hon har haft det bra i Svedala. Har grävt hål och sprungit en sväng på åkern och sånt=P Buse!

Kliar i fingrarna

Det har redan börjat klia i fingrarna här hemma nu. Nu vill man börja få i ordning och inreda som vi tänkt och sånt. Men det får ta sin tid. Får bli av med den andra lägenheten helt först. men idag tänkte jag ta en paus, har föreläsning klockan tre så jag ska nog sitta och läsa lite innan jag åker dit. Sen imorgon ska jag vara hundvakt och på kvällen kommer Lotta på besök och lämnar Callie. På onsdag har jag inget inplanerat så jag tänkte ta det som städdag. Hålla på hela dagen och skrubba och skura. Slänga allt skit och så. Sen får resten bli på torsdag. Jag kan ju inte behöva mer tid än så, det är ju inte en massa möbler som ska flyttas och rengöras. Köket tar väl längst tid med alla skåp, men annars är det nog rätt lugnt. Hoppas jag=P.

Det gick förresten rätt bra på jobb i fredags. Jättefin skola, luftig och ny. Jag hade först åttorna i halvklass i SO, därefter sjuorna i halvklass i SO. Sen slutade jag elva! Skolassistenten frågade om de fick lov att ringa mer och om jag kunde tänka mig att även vara på mellanstadiet. VIlket jag kan. Och redan idag ringde de! Om imorgon och på fredag. Jag kan inte ngn av dagarna, men det är ju lovande iaf! Hoppas de ringer fler gånger=)

Snart klart!

Då var flytten nästan helt klar! Bara adressändringen som ska börja gälla=P. Vi skulle göra det stora flytten igår, men på grund av vissa saker kunde vi bara ta möblerna, alla kartonger fick vara kvar. Och jag blev magsjuk under natten, spydde som en gris och kunde inte behålla frukosten, vilket betydde att jag knappt hade någon ork och kunde inte hjälpa till så mycket. Men det gick smidigt, tog fyra timmar och då lämnade vi saker först hos mamma, körde tillbaka och tog saker som kom hem till pappa, körde tillbaka och tog resten, åkte till helsingborg, sen till annette och sist till familjeföretaget.

Idag lånade vi släpet och åkte och hämtade alla lådorna och det sista småplocket. Kvar finns bara sånt som ska slängas, och så ska det städas. Snart är allt över! Ska bli sååå skönt. Sen kan man börja leva lite normalt igen, inte ha den oredan som blir när man flyttar. Saker som ska sorteras och placeras in bland redan existerande saker. Det är inte lätt när man flyttar in hos någon. Mina sängar står här nu iaf, och det var så skönt att sova inatt. Jag ville inte vakna=)

J ligger på soffan och sover, så jag tänkte lägga mig i sängen och titta lite på Samantha Who, tycker den serien är jättebra! Christina Applegate är riktigt bra skådis också. Så jag ska poppa lite popcorn och slänga på mig myskläderna. Callie är fortfarande hos syrran, så jag kan riktigt slappna av och inte behöva tänka på att jag måste gå sista rundan med henne ikväll.

Jobb=)

Idag ringde de från den skolan jag sökt jobb på. De vill att jag ska jobba imorgon förmiddag=) Jag hade ju tänkt att åka till Landskrona och fixa det sista med flytten, men jag hade förmodligen bara sovit till elva och kanske varit i Landskrona tidigast ett, så jag kan ju lika gärna jobba istället hehe. Plus att jag ville inte säga nej med tanke på hur lång tid det har tagit mig att få registerutdraget från polisen och så. Kanske de inte hör av sig igen om jag tackar nej nu. Ska faktiskt bli roligt! Jag ska ha både sjuorna och åttorna, hörde inte riktigt vad hon sa, men det var samhällskunskap med sjuorna och sen tyckte jag hon sa NO med åttorna, men när jag tittar på deras schema på nätet är det nog SO där med...hoppas det är historia=) Och bara fram till lunch, lagom start tycker jag. Det som är kul på denna skolan också är att det bara finns en sjua och en åtta, inga nior än eftersom de precis startat med högstadieklasser, från 2007. Mysigt. Man lär nog verkligen känna sin klass då!

Trött som in i helsike är jag, var vaken halva natten för cecilia blev sjuker, och J fick komma och hämta mig i Lund eftersom tågtrafiken stod helt stilla så jag kom typ precis hem. Callie är kvar hos Lotta, så nu ska jag ta en riktigt lugn kväll och ladda batterierna inför några hektiska dagar!

Överväldigad

Så känner jag mig just nu. Det börjar bli för bra, och lusten att skippa skolan blir allt större. Men jag ville verkligen inte börja skippa saker redan, hamnar redan efter då jag inte får tid att läsa eftersom allt annat tar upp så mycket av min tid. Däremot får jag nog skippa föreläsningen på fredag, så att jag har hela dagen på mig att fixa i lägenheten. Det bör jag hinna, för igår fick jag en överblick över hur mycket som är kvar att packa, och det är inte så mycket. Det mesta ska slängas, så därför känns det som att det är mer än vad det är.

Men jag tar bilen även idag. Jag är så trött coh hinner inte med någonting, inte ens att ta det lugnt, så jag tar bilen så att jag kan ha en lugn förmiddag. Kanske jag kör in om Landskrona på vägen hem och plockar med mig mer böcker. Det är ju de som väger, och jag vill inte slösa lådor på det. Egentligen skulle jag ta tåget till lund, sen till helsingborg och hämta callie, sen åka till landskrona och packa och sen åka vidare till syrran vid sextiden. Hur jag tänkt hinna med det vet jag inte! Inte när föreläsningen slutar klockan två.

Det som gör att jag blir överväldigad, är att samtidigt som jag måste fixa med flytten, måste jag ta hand om allt annat här hemma också. Och jag vet inte hur mycket mer jag orkar, får se när denna veckan är över. Kanske blir det bättre då.

Flytten

Ja, då var veckan här. Veckan då den stora flytten sker. Och det blir svinstressigt. Där får man för att man inte har framförhållning. Det som stör lite är att jag ska hem till syrran imorgon och vara barnvakt, men sen å andra sidan så behåller hon Callie sen tills vi flyttat. Det är rätt skönt, så slipper jag tänka på henne. Mitt största problem just nu är att jag behöver lådor, för de räcker inte. Jag tog hit ett par lådor igår, har tömt den ena men jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka lådorna igen. J är hemma från jobb så kanske jag kan ta bilen igen. Men jag måste kunna tanka bilen och det är lite snålt med det just nu. Usch, men det blir nog den bästa lösningen. Kör till skolan, sen efter skolan åker jag till Landskrona och packar en del innan jag åker hem igen. Det tråkiga är bara att jag har föreläsning mellan tre och fem idag. Så man kanske kan förstå varför veckan är så stressig. Ingenting klaffar.

och det värsta är...

att jag inte ens får messa min pojkvän för då stör jag. Han måste vara social och kan inte hålla på och svara på sms hela tiden. Då är han en toffel. Hans flickvän får inte höra av sig. Hur sjukt är inte det. Och jag får inte ens ha en åsikt om det.

PMS

Ja, det har jag nu. Ordentliga svängar har humöret. Lite överdrivet ibland kanske, men när jag reagerar gör jag det av en anledning. Sen om det är något överdrivet är en annan sak, men det är inte obefogat.

Och om jag ska vara ärlig så börjar jag bli riktigt trött på det här nu. På allvar. Jag har tålamod när det gäller mycket men nu börjar mitt tålamod ta slut och snart får det vara nock. Man orkar inte hur mycket som helst och det hjälper inte när man inte blir förstådd. Eller ännu värre nästan, inte hörd.

Jag orkar helt enkelt inte.

Städdag

Idag blir det en riktig städdag. Det ser ut som en svinstia här hemma. Började lite i lördags men kom inte så långt, hann dock ta ner julsakerna och dammsuga lite snabbt. Får blir en grundligare städning idag. J är hemma från jobb, mår lite krassligt. Men det är kul att ha lite sällskap=)

Sista veckan på denna kursen! Woho!

Konstig känsla

För första gången på evigheter behöver jag inte stressa. Uppsatsen är klar och jag har inget jag måste plugga för tillfället. Jag kan göra precis vad jag vill! Inget jobb, ingenting. Så det har blivit att jag har börjat städa undan lite här hemma, började bli lite småknäpp på röran. Jag har till och med bäddat sängen!=) Alldeles strax kommer J hem på lunchen, sen ska jag åka till Landskrona med bussen halv två.

Har dock fått reda på litteraturlistan inför nästa kurs, och en av böckerna har jag redan, så jag tänkte börja läsa i den så snart som möjligt. Hade varit skönt att vara före för engångsskull. Det är bara två kapitel så bör ju inte vara några problem ;)


Snabba ryck

Igår var jag på synundersökning för jag skulle ha nya linser. En gång om året bör man göra en undersökning för att kolla så att ögonen är hela och fina, och så kollar man ju själva synen också. Styrkan var densamma i båda ögonen, men tydligen ändrade hon skärpan i det högra ögat en del, det var väl lite sämre än sist. Eller så var förra undersökningen lite sisådär, jag har iaf haft svårt att fokusera när jag har linserna i. Jag ser ju, men bokstäverna rör på sig så att säga ibland. I och med jag använt linser tidigare så tog undersökningen inte lång tid, annars ska man få prova att sätta i linserna och sånt. Tog väl tio minuter typ. Sen sa hon att det tar några dagar innan linserna kommer. Men nej, de kom redan idag! Det var minsann snabba ryck! Ibland ska man väl ha tur=) Det som gör det hela extra speciellt denna gången är att jag ska ha månadslinser, istället för endagslinser. Det är väl bättre på de flesta sätt, billigare framförallt. Så nu blir det till att använda linser hela tiden, inte mixa med glasögonen. Och så blir det en tur till Landskrona idag igen. Ska hämta Callies mat också, har ju ingen hund eller packning med mig så jag kan ju ta det på bussen.

Så skönt det är helg! Och för första gången på minst en månad kan jag göra precis vad jag vill denna helgen. Det blir nog en rätt så lugn helg, men det gör inget. Huvudsaken är att jag är ledig och kan göra det jag känner för=)

Tisdag

Har varit en riktig slappedag idag. Var verkligen behövligt kan jag ju säga. Känns inte som att jag varit ledig fast jag har haft lov i nästan tre veckor. Men jobbet gör sitt, och även om julen är trevlig så tar det på krafterna. Men det är slutspurten nu på kursen, nästa vecka är sista veckan. Därefter blir det en ny kurs, och saker återgår till det normala igen. Föreläsningar ett par gånger i veckan och sånt. Ska bli urskönt. Och det närmar sig flytten, sen kan man slappna av ordentligt. Då kan jag riktigt kalla detta mitt hem och andas ut.

Nej, Callie hon terroriserar mig nu. Så vi tar väl en liten runda=)

Sovmorgon=)

Ja, halv åtta kom jag till sängs igen, och jag somnade minsann. Sov till elva=) Nu sitter jag i soffan och väntar på att J ska komma hem på lunchen. Sen tänkte jag komma igång med dagen, ska plocka undan lite och sen sätta mig med uppsatsen.

Jag kan förresten glatt informera att Monica inte skrivit tillbaka till mig. Det finns ingen mening heller att hon gör det. Både hon och jag har gått vidare, lika bra att lämna det där.

Ledig

Jag är ledig men ändå sitter jag här sju på morgonen. J åkte till jobb och jag tog ut Callie, men sen tänkte jag kolla läget på datorn, så fastnade jag lite. Går nog och lägger mig igen, men somnar jag inte så sätter jag igång tv'n. Det enda jag måste göra idag är att titta på uppsatsen, och det tänkte jag göra i eftermiddag.

Igår slingade J mitt hår=) Blev jättebra, är lite blondare nu hehe. Han tog rätt mycket av håret så det är en relativt stor skillnad. Det tog en evig tid bara, och ont som sattan att dra håret igenom de små hålen i hättan. Jaja, det var värt det. Roligt med lite förändringar emellanåt!

Näe om man skulle ta och lägga sig igen då.

Sista dagen!!!

Då var den äntligen här! Min sista arbetsdag! Och jag har ingen som helst lust att jobba, men jag får ju göra det. Det störiga är liksom att jag jobbar till fyra, kommer vara en oändlig dag. Svinigt kallt är det ute också, stackars Callie fick en minirunda för jag trodde jag skulle trilla sönder. Det gick bra att jobba i går kväll, men jag hatar att jobba morgonen efter, man är verkligen sliten i kroppen då. Får väl gå och lägga mig tidigt ikväll, sen kan jag ju sova länge imorgon. J har tydligen haft storstädning, så jag kommer hem till en fin lägenhet=) Det ser jag fram emot. Ja, och så ser jag ju fram emot att komma hem till J också förstås ;)

Känner mig lite negativ idag, men det går kanske över. Om inte annat till klockan fyra hehe.

Vettig?

Hon:
Snacka om att förändras! Haha. Jag har gjort den största förändringen men ändå har kvar mitt hjärta, du förlorade tydligen ditt på vägen. Vår gamla vänskap dög tydligen inte till att ens snacka med varandra. Schyyst!

Jag:
Idag kl 12:54 Äh lägg av. Den enda förändringen du har gjort är att skaffa barn, annars är du likadan som du var på högstadiet. Varför jag inte svarade god jul till dig var för att jag glömde det, men det får man tydligen inte göra. Nej uppenbarligen är man arg för något då.
Jag bara väntade på det här, och nu kom det, du reagerar som du alltid har gjort. Vår vänskap försvann för längesen, efter alla gånger du börjat bråka med mig utan anledning. Det är som det alltid har varit.
Och jag är inte speciellt intresserad av att vara vän med dig nu heller, kom ihåg, det var du som tog kontakt med mig, inte tvärtom.   

Hon:
Idag kl 14:59 Ta och kolla noga nästa gång man går förbi dej, känner kanske inte igen mej längre? O att jag har skaffat barn har ingen med den förändringen att göra.
Jag döljer iallfall inte mitt rätta jag under smink.
Jag tog kontakt med dej för att det hade kanske varit roligt att börja snacka igen men det var tydligen ett misstag. Alla som snackar om dej har tydligen rätt. Men tack och hej, jag ska tydligen inte bry mej om att vi har känt varandra förlänge sedan. 
 
Jag:
Idag kl 20:36 Tyvärr har utseendet ingenting att göra med hur man är inuti, och det märks tydligt när det gäller dig. Spelar ingen roll att du har gått ner en massa, beter dig likadant fortfarande. Smink eller ej, vad spelar det för roll, du försöker bara komma med något som retar mig, med det biter ej. Du tar alltid kontakt med mig, slutar alltid likadant och jag bryr mig verkligen inte om vi har kontakt eller ej. Och vadå alla som snackar om mig? Snacka hur mycket ni vill, jag kan inte bry mig mindre. Jag kan verkligen säga att jag struntar i vilket, och försöka reta upp mig fungerar inte. Du har dina vänner, håll dig till dem och lämna mig i fred.  

Är detta en vettig konversation överhuvudtaget?

Update gamla vänner

För ett tag sen (21 november) skrev jag om en gammal vän som tog kontakt med mig på facebook, och att det inte var någon som jag var intresserad av att vara vän med. Jag kunde ana hennes gamla jag skrev jag. Vi skrev lite fram och tillbaka, sen blev det inte mycket mer. Men så en vecka innan jul skrev hon god jul till mig, men jag tänkte att jag väntar till åtminstone dagarna innan, innan jag svarar. Men så glömde jag bort det, som jag glömmer allt annat. Så idag kom den gamla Monica fram igen. Hon skrev lite argt till mig och frågade om jag var pist off (hon måste ju mena pissed), eftersom jag inte ens kunde skriva god jul, och undrade vad hon hade gjort. Hur kan hon ha gjort något när vi inte ens har kontakt? Jag tänkte att jag pallar inte, så jag skrev, lite för att irritera, god jul. Då fick jag tillbaka att nej trots att hon har förändrats så mycket har hon inte tappat sitt hjärta men det har tydligen jag gjort någonstans på vägen, och att vår gamla vänskap inte betyder mer än att vi inte kan prata med varandra...bla bla bla. Jag kan verkligen inte med henne! Jag skrev i ett privat meddelande till henne istället för att ta det så att alla kan läsa. Jag skrev att den enda förändringen hon har gjort är att skaffa barn, annars är hon likadan som i högstadiet. Sen skrev jag bland annat att jag inte är intresserad av att vara vän med henne efter alla gånger hon bråkat med mig utan anledning, och att det var faktiskt hon som tog kontakt med mig och inte tvärtom. Så får vi väl se om hon skriver något tillbaka. Vilket inte skulle förvåna mig. Beroende på vad hon skriver, får jag se om jag svarar.

Vissa personer är alltid likadana och det är sorgligt. Hantera saker som en vuxen människa istället. Jag och Sandra var ovänner men det har vi löst för att vi är vuxna och klarar av sånt här. Jag blir inte ens arg när Monica skriver så till mig, för det är inte lönt. Hon är inte värd den extra energin.

Då var man här igen

Sitter här i lägenheten i Landskrona. Sov faktiskt ganska bra i natt, sov så gott att jag vaknade innan klockan ringde. Kände på mig att det inte var lång tid kvar, men jag vägrade titta vad tiden var. Vet jag inte kan jag alltid somna om. Men det var inte långt som jag trodde, hann inte somna om. Men ändå längtar jag tills jag får komma hem igen, vill sova mer. Jobbar delad tur idag, så är ju hemma igen om några timmar. Jag hoppas att jag får en lugn runda, det är åtminstone helg så inga städ eller dusch osv. Bara en morgon kvar att vakna!

J och jag var på Väla och shoppade igår, han fick köpt lite underkläder och tröjor, jag fick köpt underkläder och en söt topp. Sen fick jag handlat för presentkortet jag fick av J i julklapp, det blev två snygga klockor och en jättefin ring. Jag tycker om när det är rea=) Blev jättenöjd, så nöjd att jag sov med ringen på inatt vilket ledde till att mitt finger svullnade lite för det bröt cirkulationen när jag sov på handen så att säga hehe. Synd att jag inte kan ha ringen på nu på jobb, men klockan ska jag ha iaf!

Jaja, får väl börja göra mig färdig. Snart behöver jag inte jobba på helgerna mer, och det känns så skönt så jag vet inte vart jag ska bli av.

Inget bra alls

Jag vet vad mitt nyårslöfte ska bli iaf. Inte reagera så hårt på allting, och defintivt inte dricka för mycket förrän jag slutat reagera så hårt på allting. Senaste tiden har jag mått lite sisådär, trodde jag började bli bättre men nyår visade att jag inte kommit så långt. Jag förstörde nyår, iaf slutet på det, för några personer, inklusive mig själv och J och det är inte acceptabelt. Och jag reagerade kraftigt, men saken är den att jag har fått en blackout, vilket jag aldrig får. Jag minns att jag blev irriterad för en sak, men nästa minne jag har är att jag står och storbölar och har inte en aning om vad som hänt. Så dricka med måtta är det hädanefter. Jag menar för guds skull, jag blir 25 nästa månad och kan inte hålla på med tonårsfjanteri. Jag skyller iaf inte på någon annan än mig själv och nu är det bättring som ligger på schemat.

Nu har månaden kommit som jag gått och väntat på! Jag flyttar hit snart=) Slipper fara fram och tillbaka, slipper jobba och slipper landskrona. Pengarna rullar in denna månad så inga mer pengabekymmer. Detta året kommer att bli bra, känner jag på mig. Speciellt när jag varit på botten, då kan det bara bli bättre! Känns riktigt bra helt allmänt. Ikväll åker jag till Landskrona, ska vara där till söndag, så bara två nätter. Sen sover jag inte där mer! Ska försöka att packa en massa lådor, kom inte så långt sist eftersom jag var så trött. Vad är det, tre veckor tills jag flyttar?=)

RSS 2.0