Nyår

Äntligen är arbetsdagen över! Det har gått bra idag, men det tar aldrig slut när man ska vara ledig efter. Om en halvtimme kommer J och hämtar mig, jättesnällt verkligen, så slipper jag åka buss. Syrran hämtade Callie innan, så nu behöver jag inte bekymra mig för henne under nyår.

Ser verkligen fram emot imorgon, ska blir riktigt kul. Vi kommer att vara så fina=) Ska sova länge, sen åker vi till Väla och shoppar lite. Sen blir det väl till att börja göra sig färdig. Ståhejet börjar redan sex, man kommer ju vara helt dö vid tolvslaget! Men lika bra att göra sig redo för partaj hela natten hehe. Kul ska det bli iaf. Oavsett vilka personer som kommer dit.

Gott Nytt År på er alla!

En mycket glad Marie

...som är glad av fler anledningar. Men mest för att J kom igår=). Sista dagen, sen är jag ledig i tre dagar, kan sova länge. Köpte en ursnygg klänning igår som jag är så nöjd med. Ja, en bra dag.

Sliten

Det syns i mina ögon nu att jag är sliten. Dag fyra av fem, så nu börjar slutet siktas iaf. Som tur är har jag börjat kunna sova om nätterna iaf, men det är klart, kroppen orkar tillslut inte mer. Jag kommer förmodligen att åka till helsingborg redan imorgonkväll, även om det nog inte blir förrän halv elva på kvällen. Men jag kommer ändå vara ganska uppe i varv, och det hade varit skönt att kunna sova lääääänge på onsdag. Inte behöva tänka på att jag måste bege mig någonstans. Ta det lugn och förbereda mig inför kvällen.

Jobbar till fyra idag också, men ska försöka att sluta tidigare. Faktiskt hade det varit rätt skönt att sluta redan två, men jag tror inte att någon ordinarie kommer låta en vikarie sluta tidigare. Får se vilka som jobbar idag. Efter jobb ska jag ner i stan, försöka hitta en klänning till onsdag, sen ska pappa komma förbi, och efter det måste jag sätta mig och skriva på uppsatsen. Har så dåligt samvete för att jag inte har gjort det än. Sen blir det nog lagom att gå och lägga sig=) Kanske jag kan somna redan åtta idag hehe. Sen imorgon jobbar jag delad tur, så kanske jag sover en timme på dagen, får se hur trött jag är.

Jag får väl göra mig i ordning. Jag vet iaf vad jag ska göra på jobb idag, blir lite städ och sånt.

Hemma

Nu är jag hemma. Mitt huvud fungerar knappt, för jag har sovit tre timmar inatt. Vilket blir totalt sju timmar på två nätter, plus en semisovande timme mitt på dagen igår. Det gick ändå rätt bra att jobba idag, som tur är. Hade inget speciellt ansträngande och jag kunde gå lite tidigare, slutar egentligen fyra. Har precis varit ute med hunden, nu ska jag äta något litet och dricka ett stort glas vatten sen blir det sängen för min del. Måste få sova en timme eller två.

.........

Jag vet inte hur mycket mer jag pallar. Det gör jag verkligen inte. Vafan ska jag göra?

Ja fast..

trött är jag ju inte denna kvällen. Det kommer väl, men man är så uppe i varv när man jobbat kvällen. Plus att jag slutar ju inte förrän tio egentligen så jag kan ju inte direkt slänga på mig pyjamasen och gå och lägga mig. Imorgon blir det nog hårt att vakna.

Tänkte göra mig lite mat, är rätt så hungrig. Bara fyra dagar kvar!

Usch

Jag fick inte många timmars sömn inatt. Ungefär fyra timmar blev det. Kunde inte för mitt liv somna igår, men jag var egentligen inte så trött. Och det konstiga är att jag är inte speciellt trött nu heller. Visst, jag hade väl kunnat lägga mig igen, men jag känner inte det här draget mot sängen, gick upp direkt utan att snooza och sånt. Sen vet jag ju att att jag kan lägga mig snart igen eftersom jag jobbar delad tur idag. Det är ju juletider, så man kan ju hoppas att det är många som är bortresta, så kan jag komma hem tidigare nu på förmiddagen och kanske få en extra timmes sömn. Tre timmar hade inte varit helt fel.

Men hoppas jag känner så här varje morgon nu, har ju fyra morgonar till att gå upp innan jag kan ta sovmorgon. De andra dagarna kan jag iaf lägga mig klockan åtta om jag så vill, då hinner jag ju sova ut. För trött kommer jag att vara iaf på kvällen nu!

Landskrona -återigen

Då var man plötsligt i Landskrona igen. Vill inte. Känns ganska bra att jobba, trots att det är långa turer, men jag vill inte vara i Landskrona. Nu får jag inte träffa J heller förrän nästa onsdag heller. Han körde mig hit, så vi har träffats i 20 minuter idag. Han sa något om att blev det inte något ikväll så skulle han komma hit. Eller hur. Säger han bara för att han tror att det är det jag vill höra. Hade varit skönt om han hade kommit, jag saknar honom, så får väl hålla tummarna. Men jag vet ändå hur det blir. Jag är rena spågumman idag=)

Ledsen

Riktigt ledsen blev jag nu precis, hur kan man förstöra sitt liv så här? Jag förstår det bara inte. Hur blir det med framtiden nu då? Ja, det kommer definitivt inte bli så som det var tänkt iallafall. Jag vet precis hur det kommer att se ut, det krävs inget geni för att se det. Jag förstår det inte.

Juldagen

Då var det juldagen. Och jag känner redan för att plocka ner alla julsakerna. Brukar tröttna ganska så fort på det. Just nu känns det bara allmänt rörigt här hemma så jag vill få undan så mycket jag kan. Men plocka ner julsakerna gör jag inte än, kanske lite väl tidigt hehe. Kan ju vänta till efter nyår iaf. Däremot har jag börjat att städa så smått. Det har blivit rensat i förrådet nu, så jag tänkte börja med att göra i ordning lite lådor som ska ut där, eventuellt går jag ut och kollar hur det ser ut där, så kanske jag bär ut ngn låda. Men det vet jag inte om jag vågar, J vill säkert ha det på ett visst sätt. Samtidigt vill jag bara bli av med det, för allt står i sovrummet, på min sida så jag får klättra om jag vill lägga mig i sängen. Jaja, jag får väl börja någonstans, och idag blev det städskrubben, nu får dammsugaren plats igen =P

Jag fick förresten en jacka igår, så skönt, nu slipper jag köpa en. Behövde verkligen en ny! Snygg är den också, lite vidare jacka, men inte sån här "klocka" som verkar bli på modet igen. Den tänkte jag ha på mig när jag åker till Annette idag=)

Julafton kväll

Jahapp, då var man i helsingborg igen. Jag skulle egentligen åka hem, men jag ska ändå till syrran imorgon och måste inom här och hämta kläder, så tänkte jag lika gärna kunde åka hit redan ikväll. Pappa var så snäll dessutom och körde mig hit! Och ja, det är en tidig kväll, jag var faktiskt här redan klockan åtta. Men julaftnarna i min familj varar aldrig länge nuförtiden, mest för att Lotta med familj åker hem ganska tidigt eftersom de har en massa hundar och bor nästan en timme bort, och sen brukar det dö ut liksom. Vi är ju ingen stor familj. Jag kände att jag hellre ville hit också för i Landskrona fanns risken att jag hade deppat lite, men just nu mår jag faktiskt väldigt bra. Inte deppig ett dugg, julafton har varit väldigt bra detta året, det är det inte alltid. Så jag har tagit ett bad och nu tänkte jag göra lite popcorn och hälla upp ett glas julmust, sen slänger jag mig i sängen och tittar på tv. Saknar förstås J väldigt mycket, hade han varit här hade kvällen inte kunnat bli mycket bättre. Men man kan inte få allt. Han åker hem imorgon, så kanske hinner vi ses innan jag åker till Landskrona, eller innan han åker till Ängelholm, ska förmodligen festa med Liv. Känns skönt också att få vara här en dag till, vill verkligen inte hem till Landskrona. Önskar det kunde vara den förste februari nu.

Nej, om man skulle ta och mysa till det då!

Julafton

Då var det jul. Jag har inte julstämning för fem öre känns det som. Har julmusiken på högsta volym, har ätit en pepparkaka och druckit lite julmust men ännu har den inte infunnit sig. Kanske det beror på att jag sitter hemma hos J, ensam, och tänker på att jag hellre vill fira jul med honom och att jag kommer att vara borta i en vecka. Men jag ska ju jobba hela tiden iaf, så tiden går förhoppningsvis fort, och sen blir det värsta partajet på nyårsafton, jag längtar=) Fick ju inte firat nyår sist eftersom jag jobbade. Egentligen har jag väl inte firat nyår ordentlig sen typ ja...millenniumskiftet. Så är det när man inte har några vänner och en tråkig pojkvän. Tur jag har en rolig nu ;)

Och nu missar jag bussen bara för att jag var så sent ute, får ta bussen om en timme istället. Jag får väl städa undan lite här hemma. Det blev ju inte direkt gjort innan.

Mycket bättre

Jag mår mycket bättre nu. Känner mig lite "ljusare" i kroppen om man kan beskriva det så. Nu ska jag bara hålla fast vid denna känslan.

Då var det lillejul idag, känns helt sinnessjukt. Jag har fortfarande tre julklappar kvar att köpa, så tänkte åka ner till centrum istället för väla idag. Får nog förstås kolla öppettider först, är lite osäker på hur länge det faktiskt är öppet idag. Måste handla till mamma, pappa och mikael. J åker inte förrän imorgon så jag stannar här inatt också istället för att åka hem idag. Vill ju dra ut på det så länge som möljigt, för sen ska jag vara i Landskrona till nästa onsdag. Mina dagar kommer att vara jätteroliga; jobba till fyra varje dag, packa, sen gå och lägga mig tidigt. Jaja, lika bra att få det överstökat.

Nu ska jag kolla öppettider och sen gå in i duschen. Mitt hår ser jätteroligt ut idag.

Söndagskväll

Nu sitter jag här i Helsingborg igen, men jag är ensam. J är iväg på något. Inte riktigt så jag hade tänkt mig kvällen, men okej.

Har ont i magen. Är arg på migsjälv för att jag ätit så mycket fel saker igår och idag. Är arg för att Callie har blivit en värre plåga än vanligt. Är arg på migsjälv för att jag låtit det gå så här långt. Jag har tappat bort mig helt, detta är inte normalt beteende för mig och det blir bara värre hela tiden. Det gör faktiskt riktigt ont. Och då pratar jag inte om magen.

Nyklippt!

Nu har jag äntligen fått klippt mig! Jag chansade och kollade om hon hade en tid ledig idag och det hade hon=) Jag beslöt mig för att klippa det lika kort som förra gången, lika bra. Fast det blev lite kortare uppklippt denna gången, men det gör ingenting...jag blev bara inte nöjd med hur hon fönade håret, ser äldre ut=(. Men jag orkar inte tvätta om håret och föna det igen, får bli imorgon. Annars känns det jätteskönt att ha klippt det, speciellt luggen som blivit jättelång.

Nu ska jag plocka undan lite, snart kommer Josephine hit. Hon ska sova här till imorgon.


Julklappsshoppande

Ska jag göra snart. Jag har rätt många julklappar kvar, och vet inte riktigt vad jag ska köpa faktiskt. Så detta kan bli klurigt. Ska se om jag kan hitta en till J också. Han har ju köpt till mig nu=) Och nej, jag har inte tjuvkikat! Fast han kan ju inte hålla sig ändå, jag vet en jag ska få, bara inte från var det är, plus att jag ska få en bok i julklapp eller i födelsedagspresent. Jaja, nyfiken är jag iaf, men nu är det inte många dagar kvar!

Trött är jag idag. I kroppen främst. Det tar rätt hårt att jobba på kvällen. De hämtade jobbetelefonen strax efter nio, jag hade ju kunnat sova mer men samtidigt är jag rädd att jag ska sova bort dagen. Det kommer att bli jättejobbigt längre fram, jag har två kvällar då jag jobbar morgonen efter. Men det är ju inte för alltid, så det får ju funka. ¨

Bara inatt också, sen åker jag till Helsingborg imorgon. Fast när jag åker till Landskrona igen på tisdag är jag inte tillbaka förrän efter en vecka :(


Helt fel stad

Jag befinner mig i helt fel stad. Jag vill inte vara här, jag vill vara i Hbg med J. Jag vill få avslutat allt det här med lägenheten, så att jag kan börja mitt nya liv. Jag känner mig osäker och vilsen och mår inte alls bra, och att vara själv hjälper inte för fem öre. Det gick iaf bra att jobba, känns skönt. Nu är jag ledig i en vecka, men en fullspäckad vecka känns det som.

Jag tror att jag ska gå och lägga mig nu. Finns ingen mening med att jag ska vara vaken.

Snart på det igen

Det gick bra att jobba imorse, lite smått kaotiskt till att börja med för vi var bara fem stycken, och fem vikarier dessutom. Hoppas det gått bra nu under dagen, eftersom varken Sandra eller jag varit där, de har varit tre pers varav bara en har jobbat i gruppen mycket så att säga och sist hon var där var typ i somras. Men märker vi väl. Om en timme ska jag vara där igen, men kvällen blir lugn iaf, då vi inte har så många vårdtagare.
Jag har fått sova ett par timmar nu iaf, men jag drömde inte så trevliga drömmar dock. Jag drömde att J berättade först att nej, inget hände igår mellan honom och hans tjejkompis som var på besök. Men sen berättade han att däremot var hon väldigt öm, de stod i sovrummet och bara tittade djupt på varandra och rörde vid varann. Var väldigt nära att hända något men då tänkte han, nej han har ju flickvän så bättre att låta bli. Det summerar ganska bra situationen som är just nu, bara skryt och onödig information. Varför i helsike kan han inte bara lyssna på mig?

Gäsp.

Men det är ändå annorlunda att vakna när man vet att man ska jobba. Lite lättare att gå upp faktiskt. För denna natten har varit lite jobbig. Callie är nämligen kass i magen, och klockan tre i natten vaknade jag av att hon sprang fram och tillbaka. Så jag fick gå ut med henne, det som kom var lite klet som satte sig i pälsen och jag fick upp igen och in med henne i duschen. Gick och lade mig, men då började hon springa återigen. Så det var bara att gå upp och ut med henne en gång till, då behövde hon kissa. Klart, allt ståhej hade fått igång blåsan igen. Tjugo i fyra kunde jag lägga mig, ställde om klockan till kvart i sju i stället för kvart över sju och nu sitter jag här.

Och längtar tills första passet är färdigt så att jag kan gå och lägga mig i två timmar innan det är dags för att jobba kvällen. Förhoppningsvis är det inte så mycket att göra så att jag kanske kan gå lite tidigare till och med. Hade varit skönt. Imorgon får jag sova ut iaf, och DET ser jag fram emot!!

Ex

okej nu är det officiellt "snacka med gamla ex"-dag. märkligt.

Inte mig själv

Jaha, då sitter man i Landskrona igen då. Och det känns inte bra alls. Men det är det inte mycket som gör nuförtiden. Jag känner inte alls mig som mig själv, känns som jag tappat mitt jag någonstans på vägen.

Lättare blir det inte heller när man varje vecka får höra saker som "bör" ändras på mig, eller mitt sätt att vara och agera. Och reagera. Jag vet inte riktigt var det gick snett, men hela dagen idag har jag bara haft den känslan. Eller ja, vet ju på ett ungefär, ibland får man höra saker som gör hål på en.

Lättare blir det inte heller när man inte blir förstådd, det finns alltis två sidor av en sak, ibland är en fel och en rätt, ibland båda rätt, eller båda fel. Men jag har alltid fel. Trots min ålder finns det tydligen saker som jag inte har någon aning om. Tydligen. Hur kan jag ha fel när alla runtomkring mig säger samma saker som jag gör? Men det spelar väl ingen roll.

Och nu ska jag sitta här i Landskrona och grubbla och känna mig vilsen. Längesen man hade en sådan här dålig känsla i magen.

Ännu en seg dag

Idag har jag sista grejen kvar i skolan. Det är en övning som jag måste gå på, så jag kan inte skolka och ta lov en dag tidigare. Men den börjar inte förrän ett iaf, så jag behövde inte gå upp så tidigt. Men vad hjälper det när J's klocka börjar ringa halv sju och ringer varannan minut i nästan en timme? Och när jag dessutom inte kunde somna förrän efter halv tre inatt?

Skulle egentligen åka in om Landskrona och lämna Callie och lite saker innan jag åker vidare till Lund, men eftersom jag legat så länge så hinner jag inte det. Snalla J sa att han kan komma in till Landskrona ikväll och lämna Callie, vilket känns jätteskönt, för annars hade jag först fått åka till Landskrona efter skolan och handla julmat med mamma, sen åka till Helsingborg och sen återigen till Landskrona. Hade blivit jättesent, ocb jag ska jobba imorgon bitti.

Jag är fruktansvärt sugen på att läsa latin i vår, helt från början och på halvfart. Jag ville ju egentligen bli latinlärare men det sket sig. Men jag får nog inse att jag kanske ska skippa det, och faktiskt ha en vanlig termin där jag hinner med saker och ting, inte tar på mig för mycket. Men jag vill så gärna....

Nej, nu får jag nog börja göra mig färdig inför skolan. Får väl äta frukost eller ngt.

Orkar helt enkelt inte

Nej, jag kommer inte igång, Skolan är kaput, tur att det inte är obligatoriska föreläsningar. Tentan skrev jag aldrig, men det är bakom mig nu, åtminstone för tillfället, och nu är det projektarbete som gäller. Det är bara imorgon kvar i skolan, sen är det lov! Eller lov och lov, jag ska jobba nästan hela tiden. Men vad gör man inte för att få in lite pengar. Frågan är bara hur jag ska orka gå upp klockan sex på morgonen och gå till jobb när jag inte ens klarar att åka till skolan när jag börjar tio.

Jag måste klippa mig, bara är så. Luggen är alldeles för lång nu och håret börjar bli slitet. Men Jag ska fortfarande ha det långt, iaf ett tag till. Eller jag får se, kanske jag klipper av det igen, nu måste jag plötsligt styla det varje dag, då kan jag lika gärna ha en snygga frisyr. Det blev riktigt bra förra gången, så varför inte.

Det verkar som att Kiwi ska ha bebisar! Spännande! Men fy, jag är svinrädd för dagen hon ska föda dem, tänk om något går fel? Tur att vi har nära till djursjukhuset. Och säkerligen kommer hon att passa på dagen då vi tar stora flyttlasset eller något. Så hon blir först att få bebisar i huset. Nästa blir väl Callie.

Zombie med bil

Jag har knappt sovit något inatt, fick inte pluggat igår mer än en timme och idag kommer jag aldrig att klara av det. Men J har en ny bil iaf=)

Mög skit och piss

Jag får inte vara förkyld! Den blev inte sämre igår, men idag känner jag mig inte alls bra. Är inte bombaförkyld, men faktiskt är det inte själva förkylningen som brukar vara det jobbiga, utan hur man mår. Kan vara hur sjuk som helst egentligen men så länge man mår "bra" så funkar det liksom.

Kommer inte igång med pluggandet förrän nu, J är iväg och ska mecka bil, kanske de får igång den igen. Hade varit superbra, så slipper han köpa ny bil. Kan spara pengar istället och köpa den bil han vill ha. Jag får passa på att plugga medan han är borta, blir så lätt distraherad annars. Mitt eget fel också, inte bara hans, för jag kan ju faktiskt hålla tyst och säga till honom hehe.

Känner inte mig så motiverad att göra denna tentan, känner på mig att det kommer att gå åt pipan. Plus då om jag kanske inte behöver den för att få godkänt, då känns det som att jag lika gärna skulle kunna strunta i den, för arbetet vet jag att jag kommer att få godkänt på. Jaja, nu är det bara två dagar till, sen kan jag andas ut.

Typiskt

Jag har börjat bli sjuk, igen. Varför kommer det alltid inför en tenta? Borde det inte komma efter då jag slappnar av? Började igårkväll med att jag fick svårt att svälja. Det är inte så jättesvårt just nu, men antingen försvinner det inom någon timme eller så blir det snabbt värre. Det som är skönt iaf är att övningen idag blev inställd, så jag kunde sova lite längre och ta det lugnt, innan jag börjar plugga. Måste se till att få mycket gjort idag. Det börjar närma sig nu och jag känner inte alls mig förberedd. Det finns en liten chans att jag får godkänt på kursen ändå, för denna tenta är typ endast 25 procent av denna lilla delkursen. Kursen är på 15 hp, och på första delen var tentan 75 procent och resten, typ arbetet och sånt 25 procent, och på denna delen är det tvärtom. Och då läraren var fruktansvärt orättvis och gjorde det enkelt för sig, så gav han alla VG på förra uppsatsen (inkl mig som inte förtjänade det), så har jag just nu rätt goda chanser att få godkänt ändå, även om jag inte klarar denna tentan. Jaja, just nu känner jag bara att jag vill få den överstökad, så jag slipper att tänka på den. Nästa omtenta är ju tidigast i sommar. 

Plugga ska jag göra iaf, ska koka lite kaffe nu och sen sätter jag mig vid skrivbordet. Så skönt att ha en arbetsplats igen. Och så har det snöat!=) 

Otur

J har otur alltså...han har haft problem med sin bil, så han fick låna en annan bil som han sen fick problem med...då började hans egen fungera igen. Tills idag när den fick för sig att dö mitt i en rondell. Som "tur" var hände det precis utanför hans jobb så han kunde putta in den på parkeringen. Så nu måste han köpa en ny bil. Tur jag ska flytta in så jag kan hjälpa honom ekonomiskt=) Men jag lider med honom, han behöver inte det där.

Skönt..

Jag ska inte till syrran idag. Hon ringde precis, Cecilia är magsjuk, vilket är tråkigt och jag hoppas att hon blir bättre snart. Men det är skönt att jag slipper åka dit ikväll.

Plugg

Jag har fått gjort lite pluggande idag, men det går ganska långsamt för jag är verkligen trött. J har fått för sig att vakna till att tv'n sätter igång på morgonen vilket jag inte klarar så bra, förstör hela dagen. Plus då stressen av att bo rörigt. Jag fick iaf börjat på garderoberna, men behöver hans hjälp att sortera någon hylla. Vi har sagt att denna veckan handlar det om att sortera en massa, inte köpa hem nya saker och ta hem mer från mig, utan bara ta hand om det som redan finns här. Det står lite stilla också då vi behöver rensa i förrådet, just nu kan vi inte sätta ut mer där vilket vi skulle behöva göra. Jaja, man får väl ta en sak i taget. Hade varit skönt bara att få gjort tentan så att jag kan koncentrera mig på lägenheten.

Tur att det känns så bra att flytta hit, annars hade jag nog gått sönder tror jag. Jisses vad trött jag är.

Ångest

Jag börjar få lite smått ångest här hemma nu. Det har varit rörigt så länge nu att ibland får jag spel, trots att det händer något varje dag som gör det bättre. Fast jag behöver sitta och plugga måste jag få i ordning, något måste jag göra för att få lite ro i allafall. I sovrummet har jag gjort lite, sen tar jag nog itu med hallen för J vill att jag ska börja med garderoberna, hur han tänkt det med alla saker som står i vägen vet jag inte. Så då får jag ju rensa framför först.

Ikväll ska jag till syrran, ska vara barnvakt inatt. Tanken var att i utbyte passar hon Callie imorgon när jag är på exkursion, men jag får nog skippa den. Behöver pluggtiden. Så jag åker hem till Landskrona och sätter mig där, ska hämta upp Callie vid fem-tiden för hon ska till veterinären, sen åker jag till Helsingborg igen. Men då kan jag verkligen sitta i lugn och ro, behöver inte ens gå ut med hunden. Kan varva pluggandet med att packa, rensa ut saker som jag inte ska ha kvar.

Ska bli så skönt när tentan är över, oavsett hur det går. Jag klarar snart inte mer.

Long time no see

Ja, jag har inte skrivit på några dagar. Har varit ganska så fullt upp, så det har helt enkelt inte blivit av. Det som tar upp all tid är lägenheten, för att istället för att bara få undan allting så vill J få iordning rum för rum så att säga. Vilket jag kan iförsig förstå, men det tar bara så lång tid. I sovrummet börjar det likna något iaf, vi har ställt sängen mitt i rummet igen och vi har varit och hämtat min tv som nu hänger på väggen, och vi fick rensat på skrivbordet så att jag kan sitta där och plugga. Idag ska vi förmodligen till Landskrona och hämta mina tavlor som ska upp i sovrummet, sen är där i stort sett klart. Iaf med vad vi kan göra för tillfället, vi ska köpa en del saker och så ska skrivbordet målas om också.

För övrigt en stressig vecka, har tenta på måndag, vilket är omtentan så jag kan inte sumpa den. Men jag har ingen tid för pluggande känns det som. Idag vill jag bara stanna hemma, men jag måste till skolan. Har en exkursion på torsdag men jag måste nog stanna hemma, jag behöver pluggtiden.

Nej om man skulle ta och göra sig färdig för skolan.

FÄRDIGT!!!=)

Nu är lägenheten klar! Det känns såååå skönt. Jag har haft tvättdag och håller just nu på att städa i köket, har lyckats få upp köksbordet själv, lagt på julduken och lite sånt=) Jag vet att J kommer bli jätteglad när han ser vad jag har gjort, för då behöver han inte känna sig lika stressad sen när han kommer hem. Det är ju långt ifrån färdigt här hemma, men allt räknas ju. Men renoveringen är klar iaf. Tapeterna i köket blev jättebra=) Känns så fräscht där nu. Om lite mer än en halvtimme hämtar J upp mig, så åker vi till Landskrona. Hämtar lite mer röra=P

Så mysigt!

Vi gjorde fint i vardagsrummet igår, julpyntade och så. Det är precis samma möbler men rummet känns fullständigt annorlunda med de nya tapeterna! Man känner sig mycket mer harmonisk nu. Vi gjorde ett ryck och fick färdigt det igår, sen tog vi en dusch ihop, gjorde lite mat och sen låg vi och mös i soffan och bara glodde på tv. Hade tända ljus och det luktade jul av oljeessesen vi köpt. Nu fattas bara granen! Undrar hur katten och hunden kommer att reagera på att ha ett riktigt träd i huset=)

Tapetseraren ska börja sätta upp tapeterna nu, så han bör ju bli färdig tidigare än de andra dagarna, och då tänkte jag fixa till lite smått. För när J slutar jobb kör vi direkt till Landskrona och hämtar min tv och lite kartonger, sen kör vi och lämnar Callie och hämtar Kiwi hos syrran. Vi får se ikväll hur mycket vi orkar fixa till då, men jag kan tänka mig att vi sätter upp köksbordet och inte mycket mer. Imorgon kväll är tanken att vi ska göra iordning, likaså på lördag. På söndag kommer J's pappa med borrmaskinen, så då ska vi bland annat sätta upp tv'n. Så fint det kommer att bli här!

Slutet närmar sig...

Det fixade sig med tapeterna, han fick beställt de vi skulle ha. Så de kommer upp imorgon. Han målar sista gången i badrummet nu, sen ska han väl måla i köket, så det bara är tapeterna kvar. När han har stuckit tänkte jag börja fixa i ordning i vardagsrummet, vi bar in de flesta möblerna igår, har bara bokyllan kvar. Vi tänkte göra i ordning i kväll, men jag tror J skulle uppskatta om jag började innan. Han är fortfarande trött efter Jönköping, har liksom inte fått vila ordentligt eftersom vi farit runt efter jobb. Först lämnade vi Goliat i måndags, sen Kiwi hos syrran igår.

Ja, Goliat är borta nu. Skönt är det, han var visst mysig men jamade hela natten och det blev för trångt helt enkelt. Så jag saknar inte honom. Kiwi däremot saknar jag väldigt mycket. Hoppas hon har det bra.

Störigt!!

Så irriterad jag är på mig själv just nu!! Samtalet jag ville få fick jag precis, de ringde från skolan jag mailat och undrade om jag kunde jobba imorgon...men jag har inte skickat in om utdrag från polisregistret än så då går det inte. De måste ha det annars får de inte ta in ngn. Och jag har ansökan utskriven, ska bara skicka in det! Störigt!!! Jag blev glad iaf att de ringde mig, och jag skulle höra av mig när jag fått mitt utdrag. Jag ska gå sen och köpa kuvert och frimärke så det blir inskickat.

Och så fick jag ytterligare 4 arbetstimmar i december på hemvården idag. =)


Magont

Fy så ont jag fick i min mage igår. Vi var hemma hos syrran och lämnade Kiwi hos sin nya pojkvän, och där åt vi pizza och jag drack cola till det. Big mistake. Då jag har frossat i julmust den senaste veckan plus har ätit mycket skräpmat eftersom vi knappt kan laga mat i röran så var detta gränsen för vad min mage tål. Jag fick så ont, trots att jag tog två tabletter hade jag fortfarande så ont att jag bara låg och flämtade för jag kunde inte andas pga av smärtan. Det var riktigt hemskt, jag har inte haft så ont på flera år. Det avtog tillräckligt för att jag skulle kunna somna, men jag vaknade om och om igen när smärtan kom tillbaka. Jag tror det slutade vid tre-tiden. Men ingen skola för mig idag, jag är dödstrött och lite hungrig men jag vågar inte äta något, för min mage är fortfarande konstig. Fel sak och jag är tillbaka igen typ. När tapetseraren går på frukost ska jag göra mig lite te tänkte jag.

Ja, renoveringen. Snart klart, bara ett litet problem. Fel tapeter i köket. Som tur är märkte jag det igår när jag tittade in i rullen, så de sitter inte på väggen än=) Jag har pratat med honom nu, och han skulle kolla upp det så förhoppningsvis så går det fort att fixa de rätta tapeterna. Det handlar bara om två rullar dessutom, borde gå fort. Men vardagsrummet är klart, blev jättebra, och badrummet är snart färdigt det med, ska bara målas. Sen är det då köket. Jag tror han river allt idag och målar, sen sätter upp tapeter imorgon, är ju inte så stort så tar nog inte lång tid. Snart är det klart och man kan börja leva normalt igen!!

Spännande!!

Nu har jag precis gjort adressändring=) Det var faktiskt nervöst att trycka på bekräfta, det blir ju så verkligt då! Men tog inte många sekunder att trycka på den hehe. Så från och med 2009-02-01 bor jag i Helsingborg tillsammans med J! Bara två månader till=) Jag sade upp mitt internet också, det är en månads uppsägning, men sista månaden kommer jag knappt att vara hemma något så kan lika gärna spara de pengarna. J trodde att det bara var ett par veckor, men det gör inget att det är en månad, för det innebär att jag har internet under julen när jag är hemma så mycket.

Nu är vardagsrummet färdigt förresten, jättefint blev det! Foto får komma senare.

Skönt

Tapetseraren kom idag, så skönt. Han har satt tapeter på den ena väggen, nu har han frukostrast. Så det blir väl färdigt till lunch! Så ikväll kan vi börja sätta tillbaka möblerna...gött.

Har tagit en studiedag idag. Jag orkade verkligen inte åka till skolan, börjar känna mig stressad igen över tentan, så jag vill sitta och plugga idag, så att jag kommer igång på allvar. För annars hade jag varit hemma vid halv två, gått ut med hunden, gått till tvättstugan, vilat lite, sen hade jag städat i vardagsrummet, därefter hade vi åkt till syrran med Kiwi, ska se om vi kan få lite källingar=). Och då har hela dagen gått, och inget plugg. Nej, känns bättre så här.


Bli färdigt någongång!

Jag vill ha färdigt det här nu! Målaren stack precis, han sa att han eventuellt inte kommer imorgon på grund av vård av sjukt barn...jag förstår ju, men den själviska sidan av mig vill att han ska komma och göra färdigt vardagsrummet. Det är bara tapetseringen kvar där nu liksom. Vi rensade badrummet men det har han inte rört. Tar väl det samtidigt som köket...men blir bara v-rummet klart så kan man bära in möbler där och börja leva någorlunda normalt igen.

Jag fick kartonger av syrran idag, så nu kan jag börja packa på allvar. Ännu en anledning till varför jag vill ha klart här, kan ju inte ta hit mina saker, för har ingenstans att göra av det. Men jag kan börja packa iallafall. Det blir nog mest packande under julen, för då är jag hemma mycket eftersom jag ska jobba, det är ju inte så många veckor till.

Fick förresten reda på idag att jag ska göra omtenta redan den 15 december, jag som trodde att det skulle bli efter jul. Så nu blir det till att hårdplugga i ett par veckor. Men tentan är tydligen väldigt lätt, så det bör inte vara så svårt att få godkänt på den.

Nu ska jag göra middag.

RSS 2.0