Barnvakt.

Det är så roligt för genom att bo här får jag en helt annan kontakt med Viktor. Han börjar bli riktigt glad för mig, springer och kramar mig när de hämtar mig vid tåget och sånt. Och idag gick jag och hämtade honom tidigare från dagis, och då sprang han till och mig och skrek "tack!" hehe. Sen fick vi snabba oss för att hinna med bussen för jag var lite sen. Det känns riktigt roligt att kunna hämta honom och veta att han uppskattar det. Det får en att längta efter en egen liten knatte ibland hehe. Fast gudarna vet att Viktor är inte en ängel jämt och då brukar de tankarna försvinna igen =P Får nog hitta mig en andra hälft innan det blir aktuellt. Brukar fungera bättre då.

Satt i tio minuter i solen innan, blev så sur för vinden var typ konstant, och det bara irriterade mig. Kunde inte riktigt njuta av värmen från solen då. Jaja, tio minuter är bättre än ingenting. Kanske vinden mojnar till imorgon så kan jag sitta en halvtimme istället. Viktor har somnat, lite väl sent bara, och Annette är på väg hem från jobb. Känns som att jag också skulle behöva sova =P

Solen.

Det verkar faktiskt som att solen börjar leta sig fram lite grann. Så vad ska Marie göra då? Jo! Sätta sig i solen i en kvart=) Jag tror min själ behöver det lite grann. Har segsovit hela förmiddagen. Varje gång jag var på väg att somna om skällde en hund eller ngt. Men jag lyckades somna tillslut. Vet inte hur länge jag sov, men jag hann drömma en mardröm om en platt haj som lyckdes bita mig lite i fingret när vi försökte locka fram den. Den var lite av ett mysterium, jagade bara vissa, och gärna hundar, och killen jag var med som hjälpte mig att hitta den försvann alltid när hajen härjade..hmmm...började misstänka att det var han som var boven och precis när det började lösas upp och mitt liv var i stor fara och hajen jagade mig på land så vaknade jag. Det märkliga var ju att killen hade en hund..hmmmm.

Ja, drömmar. Vad ska man säga.

Sömnig

Sen föreläsning idag ja. Mellan fem och sju. Men vid halv sju sade läraren att vi kunde gå om vi kände oss klara, så jag sprang till tåget och kunde komma hem en timme tidigare=) På tåget hem så såg jag solen på väg ner, hade varit perfekt att hitta ett fint ställe där man kunde se den gå hela vägen ner, för det var underbart! Nu äntligen är våren här!

Imorgon blir det till att plugga på dagen, är ensam hemma och det ska bli skönt, har varit ngn hemma nu varje dag hur länge som helst! Vid halv tre ska jag hämta Viktor, han tycker det ska bli så roligt att åka buss hem från dagis=)

Näe, nu blir det nog sängen.

Tvetydigt.

Hade jättetrevligt igårkväll. Men jag vet inte riktigt vad han vill, hur han agerade och vad hans faktiskt sa var olika saker. Så får se vad som händer, jag känner inte att jag bara måste träffa honom igen. Och ingenting hände heller, så egentligen så känns det mer som att vi är vänner än något annat. Men det känns okej det med =). Iaf så beslöt jag mig för att ta saker i egna händer och fråga killen från Emmas fest om vi inte skulle hitta på ngt bara han och jag. Vi ses ju på festen på lördag, men nu vill jag ha en dejt och se hur det går. Så det blir lite senare i veckan hehe. Jag vill inte hålla på och dryga ut det, nu har det ändå gått lite mer än två veckor sen festen liksom.

Annars så skolkar man idag. Dumma lärare som inte kan planera bättre. Dubbelbokningar har lett till att vi hade en föreläsning klockan tio idag och sen är nästa klockan 17. Korkat. Och väldigt jobbigt för en som bor en timme bort från skolan. Så jag tog sovmorgon idag och ska iväg sen. Ska först skriva klart min uppgift så att jag kan lämna in den när jag åker dit. Sen är jag helt färdig med delkurs två. Fick inte alls pluggat igår, tiden räckte inte till. Men jag är ledig tisdag och onsdag, då ska jag börja ta itu med de andra uppgifterna. Ska nog bli bra det.

Dagen D.

Idag är det dags för min dejt med P. Fast det känns inte riktigt som en dejt, känns mer som att vi ska träffas för att se var vi har varandra. Antingen slutar kvällen med att vi är vänner eller så slutar den som en riktig dejt, att vi ska fortsätta dejta för att se vart det leder. Jag har som det är nu inga direkta känslor för honom, det är ändå ett halvår sen sist vi sågs och då hade jag inte känslor för honom heller. Jag tror det är samma sak för honom, men mycket har hänt sen sist för oss båda två. Men han är en jättetrevlig kille så vi träffar nog på varandra även om vi inte dejtar.

Så idag blir lite konstig. Har förlorat en hel timme nu när vi ändrade klockan, och nu ska jag hinna till Väla, plugga, duscha och sen åka vid fyra. Och klockan är halv elva. Det är pluggandet som blir lidande. Får iaf låna syrrans bil till Väla, det känns skönt. Vädret är iaf härligt, och nu är det ljust en hel timme längre på kvällen!=)

B-uppsats.

Jag vill börja skriva min b-uppsats nu! Jag har så många idéer och den uppgiften jag håller på med nu handlar om det jag vill skriva om. Det ska bli riktigt kul att skriva uppsats=) Lite skrämmande att skriva ensam, det är ändå en stor uppsats det handlar om, förmodligen runt 20 sidor. Men jag tycker att jag har så bra idéer, och faktiskt redan en frågeställning också så med lite handledning ska det nog gå bra. Längtar ju också eftersom vi inte har några föreläsningar då, så jag har hela maj månad fri så att säga. Kommer spenderas mycket i trädgården, kommer bli brun som jag vet inte vad=P Sen ska jag nog vara rätt mycket på Helsingborgs bibliotek, har hört att den är fin, plus att den ligger i en park så vill man kan man ju bara gå ut och sätta sig om det är fint väder=) Den 21 april så har vi introduktion till uppsatsen, och sen slutar denna kursen den 29 april.

Måste bara säga också att det e fan vad det är tråkigt det här med J. Hade han bara hanterat detta annorlunda så kunde vi fortfarande fikat på lunchen när jag e på biblioteket och han i skolan. Eller snackat om hur roligt det är med hans utbildning och med min uppsats. Eller prata om hans planer som han har med vännerna. Nu istället har vi ingen kontakt alls och ska glömma varandra. Det svintråkigt. Men finns inte så mycket jag kan göra åt det och jag är verkligen ledsen att jag inte känner likadant som han gör. Men jag kan inte göra något som inte känns rätt och jag är ledsen om det sårar honom. Vi skulle inte bli tillsammans igen och jag kan inte sätta mitt liv på paus bara för att det kan såra honom. Är det inte bättre att jag går vidare än klänger efter honom? Jag struntade ju i att skriva på bloggen vilka jag hade träffat och skulle träffa bara för att han inte ville läsa det eller höra det från ngn annan som läst min blogg. Jag skrev ngt precis i början, men då var vi ju ovänner. Men mer än så kan jag inte göra. Det e verkligen tråkigt hur allt detta har blivit och det gör mig lite sorgsen.

Tur.

Tur att ngt funkar iaf, idag fick jag min världens historia=) Äntligen något som kom till rätt adress.

Plugghelg.

Denna helgen ska jag komma ikapp. Nu har jag fått alla uppgifter, så det är bara att sätta igång. Tror faktiskt att jag kan hinna med det mesta. Hade planerat att åka till Väla också, tänkte köpa något att ha med till P imorgon, liten inflyttningspresent=) Jag har ju inte varit i hans nya lägenhet någon gång, och han flyttade dit i höstas. Kanske jag ska slänga på mig lite kläder och sätta igång?

Så typiskt.

Nu blev jag precis bjuden på sexparty. Jag vill så gärna gå men jag vet fortfarande inte om jag har lust till att hitta på ngt. Störigt är det ju också, jag och J blev ovänner innan jag hann få leksaken han beställde till mig =) Så egentligen skulle man ju vilja dit. Det blir så stressigt dessutom, är inte hos mamma förrän fyra och sen måste jag åka senast fem igen. Hinner ju inte göra mig färdig eller ngt, duscha och sånt. Får väl tänka på det.

Apropå det så hörde sig ragget från förra helgen av sig idag, han tyckte det var synd att jag inte skulle ut imorgon så att vi kan stöta på varandra. Så han skulle komma på en anledning för mig att befinna mig i Malmö hehe. Shit alltså, för att vara så hemsk så är det konstigt att man har tre olika killar runt om sig. Ja, skryt, men vad gör väl det ;) 

Deklarationen.

Så fort man kunde gå in och kolla skatten i tisdags så var jag där=) Jag ville veta om jag behövde oroa mig för sommaren eller ej, för nu måste jag betala tillbaka på bostadsbidraget och det gör att jag hamnar lite efter med sparandet. Men inga problem, får tillbaka 4000 kr =P. En hundralapp mindre än förra året, men det ska jag väl överleva hehe. Det sköna är att det kommer redan till midsommar, perfekt. De gör det lättare och lättare att deklarera också, räcker numera att man har bank-id till exempel så e det fixat. Så nu kan man andas ut lite iaf.

Går förresten långsamt att plugga. Jaja, så e det ibland.

Intressant.

Idag blir det en intressant dag. Viktor är hemma från dagis, och Micke ska iväg och köra sen så han kan inte ta Viktor, inte ens på morgonen. Så slutade med att Annette stannar hemma till lunchen, sen tar jag över. Visst kan jag ta hand om honom, men tanken är att jag ska plugga samtidigt. Och DET ska bli intressant. Ja, något får jag nog gjort iaf. Sen när Annette kommit hem så tar jag tåget till Landskrona, ska ju sova där inatt. Börjar liksom klockan åtta imorgon bitti, och jag pallar inte gå upp i ottan. Ska bli roligt att vara med mamma ikväll också=)

Denna helgen ska jag endast plugga. Ska se hur mycket jag kan komma ikapp. Är bjuden på korridorsfest imorgon men jag pallar verkligen inte. Har ingen som helst lust att festa. Märkligt, andra helgen i rad =P Det e nog för att jag är så stressad förmodligen. Nästa helg blir det ju fest åtminstone hehe.

Kävlinge.

Stod i Kävlinge i en halvtimme och väntade på tåget. För när jag skulle åka hem från Lund var tåget inställt, och det gick ersättningsbuss till Kävlinge, sen fick man ta tåg därifrån. Som tur var, var det pendlingstider så det gick ett tåg i halvtimmen. Men jag kom hem lite senare än planerat.

Det var dock väldigt trevligt i Lund. Jag mötte upp Emma, lämnade min tenta, sen gick vi till mcdonalds och åt hamburgare=) Vädigt gott måste jag ju säga hehe. Snackade en massa skit, det behövs ibland=P Blev bjuden på fest nästa vecka, inte hemma hos Emma, men hos ett par kompisar till henne som var på hennes fest sist. Där får jag även träffa killen från senast =) Pratade med Emma om det, kanske ska fråga honom om han vill ses efter en föreläsning eller ngt när jag ändå är i Lund. Kan ju ta en promenad eller ngt. Hon antydde att han nog hade blivit glad för det =)

Nu ska vi snart äta hemalagad pizza, ska bli mumsigt! Sen stupar jag nog i säng, sov inte många timmar inatt. Fördelen dock med att ha druckit kaffe igårkväll var att trots att jag inte kunde somna till en början var jag inte trött när jag vaknade hehe.

Soooova.

Nej, nu ger jag upp. Rent bara sådär kan jag lämna in tentan nu, jag har skrivit 1300 ord. Men jag måste finslipa, lägga in lite mer källor och sen ska jag se om jag kan använda mig av någon artikel till, mest så det ser ut som jag faktiskt läst litteraturen=P Men jag kan inte fokusera på skärmen längre, så jag tänkte att jag går upp klockan sju imorgon bitti, så har jag ett par timmar att sitta. Jag får vara trött helt enkelt.

Jag kan faktiskt inte låta bli att fundera på vad som försigår i James huvud just nu. Vad han tänker på. Han måste vara riktigt arg på mig. Det är synd bara för när han har lugnat ner sig så kommer han kanske att ångra sig. Han kunde hanterat detta på ett annat sätt istället för att flippa ut så här. Ja, jag menar inte att han kommer att vilja umgås med mig igen och komma krypandes tillbaka eller ngt, det är inte det. Men hade det inte gått till så här hade vi ju ändå kunnat hålla kontakten om inte annat. Men men. Det känns så skönt bara att jag inte har samma känslor som för en månad sen, då hade jag inte mått bra nu. Sen dessutom, varför skulle jag vilja ha någon i mitt liv som vars hela existens går ut på att trycka ner andra? Som har något konstigt kontrollbehov, och som uppenbarligen inte mår bra i sig själv? Som är så bortskämd, att när det inte går som han vill, får han utbrott och kan inte kontrollera sig själv? Nej minsjäl. Det där kommer jag inte att sakna ett dugg. Pff, och så är det jag som har problem med humöret. Ha.

Pluggkväll.

Bara för att man haft annat på hjärnan och svårt att koncentrera sig så har jag inte fått skrivit klart tentan. Så nu måste jag ta en pluggkväll och få klart det här. Har ca 500 ord kvar, så bör gå ganska snabbt. Jag ska minsjäl lämna in denna tentan! Ska inte hamna efter med mer nu. Så e det bara.

Imorgon blir det fika med Emma. Eller vi ska äta hamburgare=) Hennes idé ;) Men inte mig emot hehe. Sen händer det inte mycket mer, kommer nog sova en timme när jag kommer hem! Har druckit kaffe ikväll så kommer nog inte att kunna somna sen....tror att jag blir färdig till elva iaf. Så om inte annat kan jag åtminstone ligga och vila, lyssna på lite musik kanske. Så mycket det gör för ens själ alltså, jag har saknat det. Kunna ha hög musik och slappna av. Usch, jag får nog se till att bli färdig nu.

Tappat greppet.

I mitt förra inlägg skrev jag lite om min dejt som jag ska ha på söndag. Men det fick jag ta bort igen. J skickade och menade på att han hade hittat denna killens nummer och skulle ta ett snack med honom. *Suck*. Varför liksom? Vem är det egentligen som tappat greppet här? Bara för att jag inte vill det han vill. Och varför bryr han sig överhuvudtaget, när han inte vill veta av mig mer och aldrig vill ha med mig att göra? Jag är ju så hemsk och äcklig.

Jag vet inte.

Är det bara jag, men är det inte lite konstigt att man håller kontakten med någon som man anser vara så avskyvärd? Jag är en riktigt hemsk person bla bla bla. Men varför då inte bara slopa kontakten när det tog slut då? Varför dra ut på det och vilja träffas och ha sex och så vidare? Det går inte ihop. Nu är det iaf avslutat, och jag kan faktiskt inte bry mig mindre. Jag gråter inte och hoppas att vi en dag kan prata med varandra igen. Näe, jag vill inte. Han höll mig tillbaka lite, för visst, man vet ju inte vad som händer i framtiden när han vuxit upp och vi håller kontakten. Kanske vi hittar tillbaka till varandra igen. Och de tankegångarna har hindrat mig lite. Så det är bara skönt att vi inte ska ha kontakt längre. Han ska spärra mitt nummer säger han nu, men det får han lov att göra. Så kan jag gå vidare i lugn och ro.

Fördelen.

Fördelen är dock att nu kan jag skriva om vad jag vill igen=) Han försökte såra mig jättemycket men bet inte på mig. Så nu har man inte det bekymret längre. Jag kan inte hjälpa att han fortfarande har känslor för mig. Han vill inte vara tillsammans med mig, men det han ville liknade väldigt mycket ett förhållande och så vill inte jag ha det. Och när jag inte vill det så är jag alla möjliga hemska saker. Det är så roligt. Om jag nu är så hemsk, varför var han då tillsammans med mig, varför ville han ha sex med mig i fredags, varför ringer han mig för att han är kåt och vill träffas för att ha sex? Så han kan försöka såra mig hur mycket han vill. Det spelar ingen roll. Att han ens håller på så här visar vilken person han är. Att han fortfarande är tonåring i skallen. Jättemoget James. Moget.

Det är rätt löjligt, för han försöker verkligen såra mig. Nu bekräftade han att han varit otrogen, mer än en gång. Men vad han inte fattar är att jag har ju trott det hela tiden. Så det sårar inte mig ett dugg. Lite arg blir jag kanske, för att jag var så dum att vara tillsammans med honom. Men sårad blir jag inte. Och det förändrar ju ingenting heller. Om han hade tänkt sig från början att vi skulle bli tillsammans så förstår jag om han inte vill erkänna det, för jag tolererar inte otrohet. Men vi skulle inte bli tillsammans igen, det är inget jag har velat. Jag vill inte vara hans flickvän och jag vill inte ha honom som pojkvän. Så om han har varit otrogen eller ej spelar ingen roll. Det som också får mig att le lite grann, är att det är ju jag som inte kan kontrollera mina känslor. Och nu är det han som flippar ut=)

Men inte för andra.

Jag blir irriterad. Klarhet för mig är tydligen inte det för andra. Pratade med James. Eller kändes mer som en monolog för sen ville han inte prata mer. Han klarar inte att jag inte vill göra som han vill. Men han har sina fantasier och drömbilder och jag delar inte dem. Jag förstår inte honom. Alls. Han skrev precis att han inte pallar träffa mig av olika anledningar som vi inte behöver ta här, och då slipper han det. Nu försöker han såra mig och det fungerar inte. Vill han inte vara vän med mig så behöver han inte det. Fattar inte hur hans hjärna fungerar.

Klarhet.

Ibland får man bara stunder av klarhet. Jag har känt mig fulltständigt förvirrad och mättad på känslor sen igår, och vaknade med ett tryck över bröstet. Tankarna virvlade och jag kände inte mig alls bra. Sen gick jag in på toaletten för att göra vid mig och plötsligt kändes allt självklart. Så här vill jag ha det. Kändes så simpelt och klart. Ja, så e det ibland.

Fick skrivit ungefär halva tentan igår, så nu har jag andra halvan kvar=P Lite press blir det ju, men jag brukar arbeta bäst då, så nog inga problem. Med tanke på hur lite jag egentligen suttit de senaste två dagarna så bör det ordna sig, jag kan ju sitta sent ikväll om jag vill, eller gå upp tidigt imorgon bitti.

Det enda jag stör mig på är att jag inte får lov att skriva vad jag vill i min blogg, för antingen läser James det eller ngn kompis till honom som sedan rapporterar. Känns bara som att sluta läs den då om det nu inte passar.

Deppig.

Nu är jag skitdeppig. Känner mig exakt som innan. Och jag hoppades att det där var över nu, men det var det tydligen inte.

Har dessutom helt tappat lusten att plugga. Det är så enkelt, denna tentan är enkel. Men jag bara stirrar på skärmen. Det är inte ens skärmen jag ska glo på, det är i boken. Tänk att ngt så litet kan få en att hamna så fel.

Tentaskrivande och kärlekshistorier.

Jag är faktiskt lite imponerad. Hade en del ångest inför tentan, för jag har inte läst som jag borde och missat en del föreläsningar som kunde ha varit bra ha referera till. Men jag satte mig ner efter två koppar kaffe och har redan skrivit 126 ord! Och har bara använt mig av en artikel av 17 st, är inte färdig med den ens. Jag ska skriva 2 frågor, 750 ord ca på varje. Så det känns bra nu.

Jag och Annette drack lite vin igår. Vars två glas, och ja, min syster är lättpåverkad. Hon blev inte askalas, men det märktes på henne=) Och hon började prata om hennes första kärlek. Anledningen till det är lång, men det e 20 år sen de träffades i år. Iaf, nu när hon tänker på det i efterhand så var det en riktigt kärlekshistoria. Han var lite äldre än henne, och supersnygg, enligt henne då=P. Hängde med de coola i skolan och kunde dansa snyggt(de träffades på ett disco). De var tillsammans ett tag men så tog det slut och han var i Frankrike ett tag. Ett år senare så fick Annette ett brev, som var flera sidor långt, där han skrev hur mycket hon betydde för honom och sånt. Ett riktigt kärleksbrev, men inget om att de skulle bli tillsammans igen eller sånt. Så när han kom hem från Frankrike ringde hon honom och sen satte det igång igen. Sen var det småsaker, som att hon lade ner små vykort i hans väska när hon hjäpte honom att packa till lumpen och sånt. Sånt vill jag också ha=) Små kärleksmeddelanden och gester som får det att pirra i magen...

Jajadå.

Jag försöker väl ett tag till då. Idag var jag i Malmö på hundutställningen. Glodde inte ett smack på ställande hundar, utan gick bara runt och letade bra priser på hundleksaker och löplinor. Och hundmat. Hundtränaren tyckte att jag skulle ha high performancefoder till Callie eftersom hon inte kan vara stilla. Jag hittade väl något, men var ganska besviken på årets utställning. Däremot hittade jag en löplina i neongult=P 15 meter långt, provade det här i trädgården innan, och det kommer nog att gå bra! Nu gäller det att träna med henne också.... Var bara där i en timme eller så, lite tråkigt när man är ensam.

Igår blev det bio i Helsingborg med James, Marcus och Elin. Först var vi på Harmony och åt middag. Vi hade lite synpunkter på maten, men det var gott iaf...Sen såg vi Män som hatar kvinnor, och jag måste ju säga det. Jag gillar inte svenska filmer egentligen men denna var svinbra. Nu i efterhand blev det en lyckad kväll men det var ganska jobbigt emellanåt att träffa James. Sist vi umgicks var vi tillsammans och det är svårt att låta bli att tänka på det som har varit. Men vi är vänner nu och jag tror att vi kommer att kunna fortsätta vara det=)

Näe, nu blir det middag och jag och Annette ska dricka lite vin=)

Tappar lusten.

Och nej det är inte sexlusten. Den försvinner aldrig =P Jag börjar tappa lusten för att blogga. Vet inte vad jag ska skriva om.

Duktig.

Fy vad jag har varit duktig. Jag är redan klar med redovisningen till imorgon. Det är inte så avancerat iförsig, men jag är klar! Så nu är frågan hur jag ska göra. Ska jag gå direkt på nästa grej eller ska jag pausa? Risken finns ju att jag aldrig kommer igång igen, och vid halv tre ska jag sticka och hämta Viktor på dagis och sen passa honom i två timmar. Hmmm.......

Nötta.

Jag skickade ju äntligen mail till mina lärare igår. Tre stycken, och två hade svarat idag. Men den ena sa, jag har minsann inte haft ngn uppgift i delkurs ett, måste vara något annat du menar. Och JA. Jag hade skrivit fel kurskod, så det var till en helt annan kurs. Konstigt då. Och då såg jag att jag hade skrivit samma till den andra som svarat också, men han verkade fatta iaf. Jag ska bara göra samma uppgift=) Det är skönt, för jag trodde att jag skulle få göra extra. Kanske de andra säger att jag ska göra extra saker, men en mindre e skönt. Så idag ska jag plugga inför redovisningen imorgon först och främst, och blir det tid över sen, så jobbar jag antingen med den uppgiften jag inte fått inlämnat denna delkursen eller den förra. Usch vad detta inlägget blev rörigt. Men jag vet vad jag menar iaf, huvudsaken.

Usch och fy vad jag har mycket att göra. Tur att jag inte ska festa i helgen, jag behöver all tid jag kan få. Och varför i helsike sitter jag då här och skriver??

Orkeslös.

Jag känner mig väldigt så orkeslös just nu. Dagarna bara flyter och det enda jag tänker på hela dagen lång är att jag vill sova. Imorgon kan jag iaf sova lite längre, har ingen skola då. Måste plugga en massa men jag kan ju iaf sova till nio eller något.

Ja, plugga en massa. Jag har äntligen mailat mina lärare vad jag ska göra för att få godkänt på förra kursen, sen blir det till att råplugga tills jag är ikapp. Jag kan inte dra ut på det mer. Delkurs tre startar nästa vecka, innan man vet ordet av så är terminen slut. Jag måste få godkänt nu så att jag inte sabbar csn. Så imorgon blir det plugg. På torsdag har vi vårt slutseminarium, grupparbete som tur är. På fredag har jag blivit frågad om jobb, så jag jobbar mellan åtta och två. Gött! Nu är jag nästan uppe i en tusenlapp i lön ju=) Jag har sagt nu att allt jag får in i lön åker in på sparkontot och rörs inte överhuvudtaget. Jag ska ju försöka spara mer men det är lite rörligt. Så känns bra att få jobbat. På fredag blir det förmodligen bio med James och kanske några till. Ja, vi ska ju vara vänner så då kan man göra sånt! Kommer nog kännas konstigt men ska bli skoj! Inget festande blir det denna helgen, jag ska ägna mig åt mitt studerande. Hemtenta ska in nästa onsdag så det är det jag främst kommer att syssla med. Ska faktiskt försöka sätta mig och läsa lite ikväll, men det känns som att jag kommer att däcka istället. Jaja, märker vi=P Micke vill sätta upp tv'n idag så det blir det jag sysslar med först.

Usch, jäkla trötthet.

Helgen.

Vilken helg det har varit! Festen i fredags var svinrolig, vi hade så roligt att vi glömde gå ut=) Kom i sängs där vid fyratiden, full som en gurka. Sen bar det av hemåt på lördagen, var hemma vid tre, och åkte igen klockan sex för att ta sig till Malmö. Där tittade jag och Petra på melodifestivalen, för att sen gå vidare till sjätte våningen där det var fest. Det var också riktigt roligt! Träffade några trevliga personer innan vi rumlade hem vid fyratiden. Efter att ha snackat med James i en timme på telefon kom jag tillslut i sängs sextiden. Hujedamej. Nu är jag lite trötter måste jag ju säga. Det var en lyckad helg iaf=) Nästa helg har jag inget inplanerat, och det kommer nog stanna så. Behöver återhämta mig =P

Fest.

Äntligen fredag! Och äntligen dags för Emmas fest! Snart bär det av till Hässleholm hihi. Blir nog en massa dricka idag känns det som, får be Emma leda mig hem efteråt =P Eller så blir det inte det, sånt vet man inte. Ska bli spännande att se vad man träffar på för folk också, både på festen och ute sen. Och bilder kan jag ta! Med min nya fina telefon=)

Gick bra att jobba också, var fruktansvärt lättförtjänta pengar. 4,25 timmar har jag slitit som ett djur tsss.

Näe, nu ska jag äta lite innan det är dags att åka.

.....

snöskitmögpiss

Torsdag.

Idag hade jag svårt att vakna. Har sovit rätt så dåligt inatt, för nu har det börjat släppa i luftrören på mig, det som har fått mig att bli andfådd bara genom att plocka upp ngt från golvet typ. Så har haft ordentliga hostattacker inatt, inget roligt. Nu mår jag dåligt fast att förkylningen nästan är helt borta. Tanken var att jag skulle plugga en massa idag, men jag ska åka tll väla om en timme och se om jag kan hitta en långlina till Callie, så att vi kan träna inkallning även där det inte är inhägnat. Köpte en sele till henne igår och hon är som en helt annan hund när man är ute och går med henne. Drar inte alls och är alert, ser nästan lite stolt ut när hon går. Så mycket denna träning kommer att göra för henne. Jag blir så glad=)

Igår så skickade jag in ansökan om sommarjobb i Helsingborg. Jag mailade ju för ett tag sen, men nu ligger det en annons ute så jag svarade på den istället. Det allra bästa hade varit om jag hade fått hemvårdsjobb här i Kattarp, så det är det jag håller tummarna för. Risken finns att jag får jobb inne i Helsingborg och det kan bli lite meckigt med pendlandet eftersom man börjar tidiga timmar. Jag hoppas de tänker efter lite då jag berättade var jag bor någonstans. Jaja, bara jag får jobb överhuvudtaget, för jag vill flytta i höst och det känns som att jag behöver ha en ganska stor buffert eftersom jag inte kan räkna med att jag får ett jobb direkt efter examen i vinter. Vad jag vill ha reda på nu är vad jag får tillbaka på skatten, förra året blev det ju en del så jag hoppas på detsamma i år!

Vissa personer kan man bara inte tycka synd om. Om man inte bara hade tänkt med sina känslor och med sitt huvud istället så hade man aldrig hamnat i denna situationen! Skyll dig själv säger jag bara.

Hundkurs.

Idag hade vi vår första lektion. Och det gick jättebra! Callie fick springa av sig medan jag pratade med tränaren, så när det var väl dags att prova inkallning första gången så kom hon faktiskt till mig! Mirakel! Och det gick faktiskt ganska bra trots att det gick en häst förbi och sånt. Vi hann börja med att gå fint i koppel också, så nu har jag lite grann att träna på här hemma tills nästa vecka då det är dags för nästa lektion. I och med det är så lite tid innan så får jag träna lite mer intensivt så att vi kan gå framåt, inte traggla samma saker. Jag har ju bara 5 lektioner och vill helst inte slösa för mycket pengar på privatlektioner.

Var i skolan idag också, kryss i taket! Tittade på film, blade runner. Skitfilm säger jag bara. Usch, den var inte alls bra. Men det var lätta tre timmar iaf. Idag kom värmen tillbaka till huset! Så nu kan man äntligen leva normalt igen och inte gå runt och frysa hela tiden. Sen så var James här och vi bytade lite saker som jag råkat få med mig och som han hittade som var mitt. Fick pratat lite också, känns bra. Kan säga att jag känner inte alls mig arg längre, så nu kan han nog andas ut vad det gäller sms-trakasserier iaf ;)

Är urtrött, så blir nog en tidig kväll ikväll....

Seg.

Känner mig seg idag. Iförsig fått lite gjort, men inget pluggande. Mår jättedåligt på grund av förkylningen men det går lite upp och ner. Har en känsla av att jag kommer att få en del förkylningar nu framöver när jag bor med ett dagisbarn. Värme har vi fortfarande inte, men som tur är så drabbar det tydligen inte varmvattnet, så jag tog en het dusch innan. Det var skönt kan jag tala om.

Hade lite saker iaf att skriva om igår men orken tröt. Jag fick iaf brottas med hundar tre gånger igår, två gånger med Senna och en gång med Callie. Senna är undergiven men han morrar åt en, och jag fick nog. Ena gången var jag under bordet och skulle ha fram honom. Sen så har Callie en ful ovana att nypas, och skäller gärna på katterna, och när jag stod att klappade den ena katten nöp Callie mig i benet. Jag blev skitförbannad och skulle trycka ner henne i golvet. I normala fall går det lätt, för hon ska vara undergiven mig, men denna gången kämpade hon emot. Och stark är hon, jisses. Bet mig ett par gånger i handen, hade ryckningar efteråt. Det gick inte hål iaf men det var inte långt ifrån. Men inte konstigt att hon försöke bita mig, det gjorde nog ont tillslut då jag tog rätt hårt i henne eftersom hon kämpade emot. Fy vad kursen imorgon behövs. Jag måste veta vad jag ska göra åt henne, hon blir bara värre och värre. Defintivt inte ett problem att hon inte beter sig som en hund, hon beter sig alldeles för mycket som en hund.

Sen så ringde de äntligen igår från skolan jag jobbat på. De undrade om jag kunde jobba på fredag. Och det löste sig så perfekt att jag kan sluta tolv och sen gå direkt till tåget och åka till Lund. Jag fick ca 300 kr i lön för förra gången och denna gången jobbar jag en timme längre. Jag vill jobba där så mycket som möjligt så att jag ev kan få ett riktigt jobb där nästa vår. Hade varit perfekt dessutom om jag nu hamnar i Dalhem.

Annars räknar man dagarna till fredag. Blir en lång dag, först börjar jag jobba kvart i åtta, sen föreläsning ett till tre, därefter bär det av direkt till Hässleholm för att göra sig redo för värsta festen på kvällen=) Drink och shotsparty hehe. Jag har inte så mycket sprit dock så jag får ta med resten av min tequila och dricka vin eller ngt. Men sen bär det vidare ut och då ska jag dricka shots ;) Shit, farlig kväll hehe. Men det ska bli kul. Och min nya mobil har jag så nu ska jag försöka ta foton hela kvällen. Om jag inte glömmer bort hur man gör ;)

Simkortet.

Idag kom mitt sim-kort! Mitt nummer blir inte överfört förrän på fredag men jag har ett tillfälligt nummer så jag kan ändå leka med telefonen ;) Är jättenöjd än så länge=) Lite slö är den i menyn men jag är inte så avancerad så jag nöjer mig med det. Kameran är jättebra dessutom=)

Annars rullar det väl på. Förkyld och lever i kyla höll jag på att säga. Det e cirkulationspumpen som inte fungerar, och den tillfälliga lösningen vill inte komma igång. Jag har 16 grader på mitt rum men jag ska ju bara sova så det gör inte så mycket. Imorgon är jag ledig och ska försöka läsa lite. Mår ju inte så bra så får göra mitt bästa.

Näe, jag pallar faktiskt inte skriva mer. Kryss i taket.

Förkyld.

Jag har gått och blivit förkyld. Var inte bara bakfylla igår. Idag mår jag ganska så kasst, och mandlarna är ömma. Så jag hoppas inte att de svullnar nu, gör skitont. Och just när jag är sjuk så har vi ingen värme i huset, i mitt rum var det 15 grader inatt. Pumpen in i huset har gått sönder, rörläggaren är här nu och försöker laga den. Jag hoppas det går, annars måste de beställa en ny och det tar ju ett litet tag. Som tur är finns det en kamin i huset, men varmvatten då?

Kom på att det är bara två dagar kvar tills jag ska på kurs med Callie! I rättans tid säger jag bara, hon börjar bli rätt så pestig. Inte alltid bättre att bo ute på landet i ett stort hus. Hon kommer undan lättare =P Vad vi ska öva på nu är hur jag ska få henne att lyssna på mig, att när jag säger "nej" så hör hon mig och slutar med det hon håller på med. Att hon kommer när jag kallar på henne. Så får vi se hur det går. Hade varit skitbra om jag kunde ha henne lös i trädgården, så kunde hon rusat av sig. Plus att det är mycket roligare att träna i trädgården än på köksgolvet. Det är målet! Bara min förkylning inte blir sämre till onsdag, då blir det inte roligt...

Trött.

Jag fick inte sovit något, för plötsligt fick jag hålla koll på Viktor. Det är ngt problem med pannan där ute så de försöker fixa det. Så nu sitter jag här och gäspar. Sjuk börjar jag bli också. Viktor som smittar mig =/

Blir nog snart att jag ska träffa Johan igen. Han frågade idag när vi ska festa ihop=) Han är egentligen ett riktigt kap. Han har eget företag, precis köpt lägenhet, går på kändisfester lite då och då och så reser han för jämnan. Och inte något av det skryter han om. Och riktigt intresserad av mig var han, men så träffade jag James istället och blev kär i honom så jag fick avbryta det med Johan. Ja, nu är vi vänner men man vet aldrig vad som händer om vi träffas igen.


Bakis.

Jag är lite bakis idag. Jag drack inte så mycket igår men det slog ändå. Har kommit fram till att jag har fortfarande en jäkla massa ilska kvar, vilket James fick smaka lite på igår. Jag skulle till och med ringa honom och bara lägga på, endast för att irritera honom. Ville inte prata med honom, bara störa. Men jag går inte och känner mig arg hela dagarna, så det går på rätt håll iaf. Hoppas bara jag slutar med sms-trakasserierna snart. Bör ha gått över till nästa helg=P. Och jag tänkte faktiskt inte på honom på hela kvällen, det var inte förrän vi skulle gå hem som det kom.

Det blev inget ragg igår men det blev en lyckad kväll! Det var riktigt trevligt, först var vi hemma hos Petra, sen gick vi vidare till Kalle på hans fest. Där lyckades Marie vara i centrum större delen av tiden, alla skulle prata med mig, killar som tjejer. Jag hade skittrevligt. Åt morötter för att få omedelbart bättre mörkerseende och bildade ett förbund för synskadade (finns det inte ett sånt redan?), krängde chips och ostbågar och hittade en själsfrände, hon blir 25 nästa vecka och jag blev det förra veckan så vi är båda fiskar. Ja, vi kände oss som tvillingsjälar bara för det. Emma tror jag att hon hette, men det e jag inte säker på. Ja, det var en bra förfest. Sen vid tolv-tiden stack vi till etage, som spelade sjukt bra musik, kom den ena klassikern efter den andra, från första halvan av 90-talet mest, men även andra klassiker från andra årtionden. Jag kunde det mesta, eller ville tro det iaf, så jag har rätt så ont i halsen idag.

Nu är man hemma igen och ska sova en timme. Snurrar i huvudet på mig så trött jag är. På fredag går det igång igen, fest hos en annan Emma. Lördag blir det melodifestivalen och eventuellt utgång med Petra i Malmö. Full rulle!

Barnvakt.

Jaha, då var man barnvakt idag då. Just nu ligger han och sover och jag får en paus=) Har varit några intensiva timmar, syrran och Micke åkte vid tio, och för att Viktor skulle vara så glad så möjlig så hade Annette sagt att vi kunde göra det och det och det och det...och han ville göra allt på en gång så klart! Vi började med att spela två spel, sen byggde vi lego, sen gick vi ut och gungade, sen tog vi fram cykeln och stack iväg en bra bit. När vi kom tillbaka ville Viktor titta på meckar micke, och somnade. Vi hann detta på två timmar. Nu har det varit lugnt i en timme, jag ska ta en smörgås och eventuellt hoppa in i duschen. I och med håret ska vara torrt när man plattar det, så spelar det ingen roll när jag tvättar det. Tänker mest på om de drar ut på tiden och kommer hem senare än tänkt. Jag vill ju inte behöva stressa sen. Fy vad roligt det kommer att bli ikväll. Jag kan inte hjälpa det, tänker på det hela tiden. En sak e säker iaf, jag ska ta det lugnt med drickan så att jag inte gör något dumt. Bör ha lite kontroll ikväll. Och kameran åker med såklart=). Har varit duktig och fotat en del, ska jag nu ha bilddagboken får jag ju använda den också.

Nu ska jag äta.

Tjejkväll.

Jag och syrran hade lite tjejkväll ikväll=) Passar på när hennes man e ute och kör hehe. Jag fick inköpt ny fön idag, var en sån box med locktång och plattång. Provade locktången men passade inte mitt hår, men med plattången blev det riktigt bra! Precis så som jag ville ha det=) Så nu har jag hela outfiten klar tills imorgon hehe. Syrran var snäll och agerade frisör, sen provade vi att platta hennes hår också, hon har riktigt lockigt hår, inte vågigt som mitt. Men det blev bra det också! =)

Fick pratat lite med Patrik också på msn innan. Han ska kanske ut imorgon, så vi skulle höras, se om vi kanske träffas ute. Det var längesen! Senast var typ mitten av september. Hade varit skoj=) Men det återstår att se imorgon. Han är väldigt trevlig iaf.

Näe, nu ska jag sova, ska ju vara barnvakt imorgon.

Typiskt.

SIM-kortet kom inte idag. Typiskt, nu måste jag vänta hela helgen innan det kommer.

Fick tagit en sväng till Väla idag igen dock, och köpt det jag missade igår. Har tänkt en del på imorgon, det är rätt jobbigt när man går ut första gången som singel. Får lite storhetsvansinne liksom. "Nu ska jag flörta hejvilt" bla bla bla. Kommer sluta med att jag inte får en enda flört hehe. Man ska inte ha för stora förhoppningar inför en helg, blir bara pladask då. Fast jag och Petra brukade ha roligt, så blir nog så imorgon med. Ska ha en svart klänning på mig, blir kallt men snyggt=)

Nu ska jag äta ngt.

Fredag.

Då var helgen äntligen här! Ikväll händer ingeting, Annette ska nog prova att föna mitt hår hehe. Kan vara bra med en egen frisör =P Imorgon blir det ju utgång i Malmö, ska bli svinskoj. Måste iväg idag och köpa lite dricka. Ja just det, ska vara barnvakt under dagen, rätt länge också tydligen, kommer vara rent slut innan kvällen är kommen!

Jag är så glad för min nya mobil. Synd bara att jag inte kan leka med den! Jag hoppas allt vad jag kan att sim-kortet kommer idag, men vad är oddsen för det egentligen? Iallafall, mobilen var inte det enda jag köpte igår, fick shoppat lite kläder också. Två kjolar, en topp och en pikétröja. Hade kunnat shoppa såååå mycket mer, men får ta det lite lugnt ;) Den ena kjolen tänkte jag ha nästa fredag, blir nog bra det.

Näe, nu ska jag äta frukost.

adressen e förresten http://mossemi.bilddagboken.se =)

Bilddagbok.

Pratade ju för ett tag sen om att skaffa bilddagbok, och skulle prova att lägga upp bilder här istället. Nu har det inte blivit så många bilder, men det ska det bli ändring på! Skaffat ny mobil som följer med överallt, så foton ska tas hädanefter hehe.

Mossemi är mitt användarnamn=)

Ny mobil.

Impulsköp är roligt=) Jag har funderat på en ny mobil länge och nu bestämde jag mig. Hade tänkt mig en touchwiz, men när jag stod i affären så fastnade jag för en annant telefon. Jag har varit lite osäker på det där med touchscreen, så det blev en med skitbra kamera istället=) hihi.

Fortfarande arg.

Jag känner mig fortfarande arg, även om jag börjar släppa det nu. Jag flippade ut rätt bra igår kväll och trakasserade James en del, vilket jag borde ha låtit bli men är man arg så är man. Och jag var frustrerad för jag ville egentligen ringa till honom och bråka ordentligt. Men få ett klick i örat gör mig bara mer arg, plus att det hörs ju i hela huset. När jag fått reda på att han varit otrogen tog jag bort honom på facebook, och nu har han gjort sig osynlig, vilket jag tycker är rätt skönt. För man är ju nyfiken av sig och måste hålla koll på läget, men nu kan jag inte det. Skönt.

Jag försöker istället komma tillbaka där jag var igår mitt på dagen. Titta framåt, både på framtiden och på den närmaste tiden. Jag har typ fyra helger fullbokade nu med diverse saker. Mest roligast blir det på lördag, det ska bli roligt att kunna flörta hejvilt igen, har faktiskt saknat det. Man hånglar inte med alla man flörtar med, det är inte det som är grejen. Det är bara roligt =) Sen nästa helg blir det fest på fredagen och lördagen ser det ut som att det blir utgång i Helsingborg. Det var ju roligt sist, så varför inte.

Idag ska jag till Väla och shoppa lite. Bra terapi det där=P Fick ju presentkort i födelsedagspresent, så man har lite att handla för hehe. Måste hitta en fön också, James hade en jättebra men den Annette har är jag rädd för. Känns som den ska explodera närsom.

Näe, om man skulle ta och duscha och såna där saker. Det som känns mest skönt förresten nu när det är slut med James, är att jag kan vara mig själv igen. Han ville att jag skulle ändra på så mycket på så kort tid att man inte visste hur man skulle agera. Och ja, kom på det nu. Idag är det sex månader sen vi träffades, den kvällen där i Ängelholm. Shit, om man kunde gå tillbaka och ändra på det där. Då hade jag nog varit tillsammans med Johan nu ;) Tur att vi fortsatt att hålla kontakten hehe.

Förbannad.

Lugnet varade inte länge. Pratade med en kompis i eftermiddags, om allt som har hänt och hon sa att det e alltid tråkigt när det inte fungerar men tur att det tog slut nu. Och "jag visste inte hur eller om jag skulle berätta det här, men nu kan jag lika gärna säga det, han har varit otrogen mot dig". Berättade vilken kväll och sånt. Jag har aldrig blivit så arg i hela mitt liv. Skakade i hela kroppen, hur fan vågar han göra så mot mig!!! Jag blev inte ett dugg sårad, för som jag sa till min kompis, mina starka känslor för honom försvann ögonblicket han hotade mig. Istället blev jag bara jävligt förbannad, fast hon sa att bara skit i honom nu så kunde jag inte hålla mig och ringde honom direkt och bara skrek åt honom. Hur i helvete vågar han ge mig skit för att jag dansar med en annan kille, när han själv varit otrogen??? Det värsta är att han förnekar det. Nääee jag har inte varit otrogen. Jag hör ju det på hans röst, han ljuger inte speciellt bra. Bara erkänn istället, stå för vad du gjort. Han har själv sagt att vi kommer aldrig att bli tillsammans igen, så varför inte bara erkänna då? Så nu skiter jag i honom, pallar inte mer. Jag orkar inte med det här. Jag tycker synd om hans framtida flickvänner. Han har varit otrogen förut, han kommer att vara det igen. Spelar ingen roll om det var dåligt mellan oss då, absolut ingen ursäkt för att vara otrogen. Och han vet att jag är helt emot det, jag förlåter inte sådant. Men det borde ju inte spela ngn roll, han behöver inte oroa sig för om jag kommer att förlåta honom eller ej, vi har ju ändå ingen framtid ihop.

Fan vad jag är arg.

Det gick ju bra.

Det gick bra i skolan idag, och för engångsskull känner jag inte panik inför seminarieuppgiften på måndag. Så länge jag inte tänker på allt jag har bakom mig =P. Men jag har bestämt mig för att i första hand göra den kursen som e just nu, i andra hand den förra kursen och i sista hand tentan på naturgeografin. Så får jag se hur tiden räcker till.

Sen pratade jag och James igår och bestämde att han skulle ha min mobil tills han fixat en ny, och jag har hans väggfäste, sen gör vi ett byte helt enkelt. Mot bättre vetande bestämde jag mig för att åka dit idag och lämna laddaren och samtidigt ta min cykel. Men det gick bra, James erbjöd mig skjuts hem igen till och med, för han skulle ändå hit. Det var skönt att vi iaf kunde vara i varandras närhet. Som sagt, vi kommer ju inte att umgås, men man ska ju kunna bete sig som folk åtminstone. Jag har börjat acceptera den nya verkligheten, nu gäller det att titta framåt.

Skönt att ha cykeln här nu dessutom, nu har man lite mer frihet iaf. Behöver inte ta en trekvart att promenera till tåget, man är inte bunden till bussarna som inte går hela dagarna. Och framförallt kan jag börja cykla med Callie, så hon får bli av med lite överskottsenergi.

Dessutom! Så fick jag och Petra pratat om lördag=) Vi är bjudna på förfest hos en kille som hon har hållt kontakten med sedan förra våren. Så vi är fyra, eventuellt fem, singeltjejer som ska dit. Akta er alla pojkar ;) Märkligt egentligen hur alla blir singlar samtidigt. Det e nog våren som är på g, alla vill leka av sig =)


Skola.

Då var det föreläsning idag. Jag vill verkligen inte, men jag har inte varit där på en vecka nu, så jag måste åka dit. Idag stämmer bussarna också så får ju passa på. På fredag gör de inte det. Tanken är att jag ska hämta min cykel imorgon hos James, om jag nu vågar. Är skiträdd att han ska komma ut just då, och då är jag ensam med honom. Med tanke på att han försökte hota mig igen igår så har jag anledning att vara rädd för honom. Eller hota och hota, han ville skrämma mig.

Nu har jag iaf världens chans att komma ifatt med skolan, koncentrera mig på den och få i ordning på mitt liv. Jag satte mig i kö på Helsingborgshem igår dessutom, i förberedande syfte. Jag vill flytta dit sen, helst till Dalhem. Ja, James bor där men han bor nog inte kvar när jag väl flyttar dit. Och det är ju inte som att vi ska umgås ändå, så vi ska väl kunna dela på samma område. Genom att bo här hos syrran kommer jag att kunna spara massor av pengar så att jag har ett sparkapital när jag flyttar, vilket blir tidigast i höst. Denna gången ska jag göra på rätt sätt. Hade ju sparkapital förra gången med, men det slösade jag upp =P. Nu har jag bråttom med att ta min examen och fixa min egen lägenhet. Men får ha tålamod....Shit jag kommer vara helt rik när jag börjar jobba=)

Men då måste jag gå på mina föreläsningar...

Fest.

Jag behöver skingra tankarna, och vad är bättre då än en helkväll ute med singeltjejerna? Det är välbehövligt!! Denna helgen smäller det. Ska höra av mig till Patrik också, han bor ju nära nattklubben vi ska till. Kanske man kan gå på efterfest där sen, har ju inte fått se hans nya lägenhet än. Kan nog bli najs, med tanke på hur vårt senaste möte gick ;) Han har ju velat att jag ska komma till Malmö länge nu ju hehe. Äsch, annars hittar man kanske ngt annat offer. Först och främst handlar det om att festa och dansa, sen får vi se vad som händer. Jag behöver iaf ngt annat att tänka på, har gått hela dagen idag och bara haft ont i hela kroppen. Det har gått över i fysisk smärta nu, allt som har hänt.

Orolig.

Sitter här och försöker plugga, men tankarna går hela tiden tillbaka till igår. Till samtalet som jag fick från James och vad han sa. Jag blev riktigt chockad när jag fick höra orden som kom ur hans mun, jag trodde aldrig det om honom. Att han skulle hota med att misshandla mig. Att han skulle gå så långt att misshandla mig, att göra så mot en tjej överhuvudtaget. Det är inte mer manligt för att man kan slå ner en tjej. Och över ett gäng nycklar. Det är vad jag har förstått att det handlar om, att jag tog nycklarna med mig hem. Och det är obegripligt. Något måste ju vara allvarligt fel, för att han ska agera på detta viset. Och det gör mig orolig. Inte så mycket för min egen skull, utan för hans. Tänk om han nu gör något han får ångra? Eller gör något mot sig själv? Och jag kan inte hjälpa honom, för jag är rädd att han ska skada mig. Inte för att han vill ha min hjälp ändå. Han vill nog inte ha någons hjälp för tillfället och det känns sorgligt. Men orolig är jag och det är jättejobbigt att inte veta vad som händer med honom.


Mardröm.

Detta har blivit en fullständig mardröm. James flippade ut fullständigt och hotade att komma och slå ner mig. Och jag tror faktiskt att han hade gjort det också. Just då hade han det. Det har blivit så illa att jag på allvar funderar på att göra en anmälan på honom. Samtidigt vill jag inte göra det, för hans skull. Det kan sabba hans planerade yrke som yrkesförare och han behöver inte ännu en motgång. Men samtidigt kan han inte hålla på så här. Jag känner på allvar att om vi hade fortsatt vara tillsammans hade han tillslut slagit mig, och det var inte långt ifrån i fredags. Ja, jag bet honom i fingret, efter att han hade satt handen över munnen på mig, hårt. Sen tog han mig hårt så han tryckte mig i kinden så det blev ett märke och jag hade ont i käken. Han låste in mig i rummet så att jag inte fick komma ut, vilket ledde att jag fick panikkänslor och skrek ännu mera, precis det han inte ville att jag skulle göra. Vad är nästa steg, att han slår mig så att jag blir tyst? Jag är rädd för hans nästa flickväns skull. Jag hoppas hon inte fastnar i något som hon inte kan ta sig ur.

Jag tror samtidigt att han kan ta sig ur det här, han är inte sig själv. Jag hoppas för sin egen skull att han gör det. Jag vågade inte ens åka dit ikväll och ta mina saker för jag var rätt för vad han skulle göra mot mig. Allt detta för att jag kommer och tar MINA saker, efter att HAN slängt ut mig och hotat att jag inte ska få dem tillbaka. Jag beter mig som jag gör endast för att han beter sig som han gör. Jag ringde honom idag och höjde inte rösten en enda gång, var snäll och berättade att vi skulle komma och sånt. Vad får jag tillbaka? Inte ett jäkla skit. Jag försökte, han försöker inte.

Hot, nej det vill jag inte ha. Nu är jag verkligen inte vara vän med honom mer. Tänk om vi träffas? Vad händer då? Ska jag frukta för mitt liv eller? Tassa på tårna fall i fall han får för sig att infria sitt löfte?

Jag har tagit mina saker, Micke lämnar nycklarna till James pappa imorgon, sen är han ute ur mitt liv.

Allt hopp ute.

Inte ens vänskap duger. Nu är det helt över. Allt är mitt fel och bara jag beter mig som en skit. Jag försökte vara snäll men jag får inte det tillbaka, så nu vill jag inte vara snäll längre.

En ny dag.

Och nya drömmar. Inatt drömde jag att jag och James var på Wallmans, men att det också var ett hotell och vi skulle dela rum med Jonas pappa, även dela säng. Det tröga i drömmen var att jag sov och drömde en hemsk mardröm, det var svinläskigt. Men när jag vaknade och ville ha tröst av James tyckte han bara att jag var löjlig och ville inte höra på mig. Sen började vi bråka för att han började anklaga mig för att fiffla med preventivmedlet för att bli gravid. Ha! Ja det hade varit något. Kan man inte drömma fina drömmar istället?

Idag blir det till att packa upp någon låda så att jag kan ta den med tillbaka till James och packa det lilla som är kvar. Tanken är att vi ska plocka det sista som är kvar idag ju. Känns mycket märkligt det här. Men det ska väl gå detta också. Antar jag.

Flytten.

Det blev snabba ryck. Idag har nästan allt blivit flyttat från James hit till syrran. Jag kände att jag ville göra det så fort som möjligt, jag vill inte dra ut på det här. Vi behöver desperat komma ifrån varandra och att hålla på längre än nödvändigt är bara onödigt.

Men lika mycket som det började sjunka in igår är det overkligt idag. Jag förstår det inte. Jag satt i lägenheten och kunde inte förstå att jag inte ska vara här mer. Det gör ont i hjärtat nu när jag tänker på det. Jag vill inte det här. Samtidigt som jag förstår att vi kan inte ha det på det här viset, så vill jag ändå inte att det ska vara slut. Det är svårt att acceptera. Det gör det nog svårare eftersom att det har varit en eskalering, inget som kom pang boom. Skillanden nu är att det är slut på riktigt. Att föreställa sig livet utan James, ja och Kiwi för den delen;), går bara inte. Jag kommer knappt ihåg hur det var för 6 månader sen, dagarna innan vi träffades den 5 september. Och så jäkla lång tid är det inte.

Vi kunde iaf inte ta allt idag, så imorgon ska vi dit igen och förhoppningsvis ta resterande saker, även det i förrådet. Och då lägger jag nycklarna i brevlådan. Inte mitt hem mer. Något som var skönt idag iaf var att James hanterade det bra, vi bråkade inte och vi kunde utbyta ett par ord iaf. Jag var inte ute efter att bråka, jag ville bara packa och få det gjort. Jag har inte mer ork att bråka, vill lägga det där bakom mig nu.

Nu ska jag försöka sova. Drömmer en del om nätterna. Inatt drömde jag att James hade skaffat en ny tjej, vilket givetvis var Monica som jag inte klarar av. Men han var tillsammans med henne för att jäklas med mig, och höll på att gosa med henne framför ögonen på mig. Ja, är det karma eller?

RSS 2.0